19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Cumhur Can’a Çayırova’dan Büyük İlgi

Çayırova 29.03.2017 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cumhur Can’a Çayırova’dan Büyük İlgi

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı tarafından hayata geçirilen Cumhur can’a çocuklar başta olmak üzere halk büyük ilgi gösteriyor.

    16 Nisanda yapılacak olan halk oylaması öncesi gece gündüz çalışan AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı, referandum konuşlan her yerde kendini gösteriyor. Çalışmalarını her ortamda arttıran İlçe Teşkilatı 9 mahallede bulunan semt pazarlılarına EVET stantları kurarak bir yandan vatandaşa broşür dağıtırken diğer yandan parti üye çalışması yapıyor. Semt pazarlarının girişlerine seyyar karavan konuşlandıran teşkilat mensupları, vatandaşlara çay ikram ederek dinlenmeleri için alanlar oluşturuyor.   Çalışmalar sırasında çeşitli görsel ve argümanlar kullanan teşkilat mensupları, kurulan stantlarda vatandaşlara çay ikramı yaparak, broşür, balon, EVET baskılı magnet ve  Türk Kahvesi dağıtıyor. Yaptıkları çalışmalarla oldukça ilgi gören teşkilat mensupları Cumhur Can isimli maskotla çalışmalarına renk kattılar. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Cumhur Can vatandaşlara broşür dağıtıyor ve 16 Nisanda yapılacak olan halk oylamasında EVET demeye davet ediyor. Çocukların sık sık fotoğraf çektirmek için durdurduğu Cumhur Can büyüklerinde ilgi odağı oldu.
AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı tarafından hayata geçirilen Cumhur can’a çocuklar başta olmak üzere halk büyük ilgi gösteriyor.

 

 

16 Nisanda yapılacak olan halk oylaması öncesi gece gündüz çalışan AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı, referandum konuşlan her yerde kendini gösteriyor. Çalışmalarını her ortamda arttıran İlçe Teşkilatı 9 mahallede bulunan semt pazarlılarına EVET stantları kurarak bir yandan vatandaşa broşür dağıtırken diğer yandan parti üye çalışması yapıyor. Semt pazarlarının girişlerine seyyar karavan konuşlandıran teşkilat mensupları, vatandaşlara çay ikram ederek dinlenmeleri için alanlar oluşturuyor.

 

Çalışmalar sırasında çeşitli görsel ve argümanlar kullanan teşkilat mensupları, kurulan stantlarda vatandaşlara çay ikramı yaparak, broşür, balon, EVET baskılı magnet ve  Türk Kahvesi dağıtıyor. Yaptıkları çalışmalarla oldukça ilgi gören teşkilat mensupları Cumhur Can isimli maskotla çalışmalarına renk kattılar. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Cumhur Can vatandaşlara broşür dağıtıyor ve 16 Nisanda yapılacak olan halk oylamasında EVET demeye davet ediyor. Çocukların sık sık fotoğraf çektirmek için durdurduğu Cumhur Can büyüklerinde ilgi odağı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.