19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Cumhur İttifakı AĞBABA için toplandı

Darıca 07.02.2019 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Cumhur İttifakı AĞBABA için toplandı

MHP Darıca Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı tanıtım toplantısı düzenleyen Fikrat Ağbaba için Ak Parti ve MHP’nin ilçede ki tüm isimleri bir araya geldi.

Önceki akşam Şato Klas Düğün Salonu’nda Belediye Meclis Üyesi Aday Aday Fikret Ağbaba için düzenlenen tanıtım toplantısına Ak Parti Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Ak Parti darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay,  MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban bölgemizin iş, spor ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinden Arif Gülen,  Ak Parti ve MHP Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve aday adayları ve Ağbaba’nın ailesi ve yakınları katıldı. BU BİR SEÇİM İTTİFAKI DEĞİL Düzenlenen toplantıda konuşan Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, “ Bizim asıl işimiz seçimi kazandıktan sonra başlıyor. Bu bir seçim süreci ittifakı değildir. Bu ittifak seçöimi kazandıktan sonra da Darıca’yı birlikte yönetme beraberliğidir. Darıca MHP İlçe Başkanımız Adem Emre Aygün ile sürekli istişare toplantıları yapıyoruz. Darıca’nın ihtiyaçlarını, eksikliklerini ve hayata geçirilmesi gereken proje ve hizmetleri masaya yatırıyoruz. Seçim sonrasında da bu toplantılarımız devam edecek ve bir arada olmaya devam edeceğiz.” dedi. İNSANA DOKUNAN PROJELER OLUŞTURUYORUZ Bıyık projelerine ilişkinde yaptığı açıklamada, “Darıca için içi boş, ihtiyaç olmayan projeleri oluşturup vatandaşımızın önüne koyma niyetinde değiliz. Bire bir insana dokunan projeleri oluşturacağız. İnsanımızın öncelikli olarak neye ihtiyaç duyuyorsa, ne eksikse işe oradan başlayacağız. Meydanlara çıkıp ev ziyaretleri yapıp vatandaşa boş projeler anlatmanın bir gereği yok. Konuşmak için konuşmaya da gerek yok. İnsana yarar getirecek hizmetler için mesai harcayacağız.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz
MHP Darıca Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı tanıtım toplantısı düzenleyen Fikrat Ağbaba için Ak Parti ve MHP’nin ilçede ki tüm isimleri bir araya geldi.

Önceki akşam Şato Klas Düğün Salonu’nda Belediye Meclis Üyesi Aday Aday Fikret Ağbaba için düzenlenen tanıtım toplantısına Ak Parti Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Ak Parti darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay,  MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban bölgemizin iş, spor ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinden Arif Gülen,  Ak Parti ve MHP Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve aday adayları ve Ağbaba’nın ailesi ve yakınları katıldı.

BU BİR SEÇİM İTTİFAKI DEĞİL

Düzenlenen toplantıda konuşan Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, “ Bizim asıl işimiz seçimi kazandıktan sonra başlıyor. Bu bir seçim süreci ittifakı değildir. Bu ittifak seçöimi kazandıktan sonra da Darıca’yı birlikte yönetme beraberliğidir. Darıca MHP İlçe Başkanımız Adem Emre Aygün ile sürekli istişare toplantıları yapıyoruz. Darıca’nın ihtiyaçlarını, eksikliklerini ve hayata geçirilmesi gereken proje ve hizmetleri masaya yatırıyoruz. Seçim sonrasında da bu toplantılarımız devam edecek ve bir arada olmaya devam edeceğiz.” dedi.

İNSANA DOKUNAN PROJELER OLUŞTURUYORUZ

Bıyık projelerine ilişkinde yaptığı açıklamada, “Darıca için içi boş, ihtiyaç olmayan projeleri oluşturup vatandaşımızın önüne koyma niyetinde değiliz. Bire bir insana dokunan projeleri oluşturacağız. İnsanımızın öncelikli olarak neye ihtiyaç duyuyorsa, ne eksikse işe oradan başlayacağız. Meydanlara çıkıp ev ziyaretleri yapıp vatandaşa boş projeler anlatmanın bir gereği yok. Konuşmak için konuşmaya da gerek yok. İnsana yarar getirecek hizmetler için mesai harcayacağız.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.