GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Cumhur İttifakı Sahaya İndi

Siyaset 16.05.2018 - 11:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Cumhur İttifakı Sahaya İndi

Cumhur İttifakı’nın üç il başkanı; AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve BBP İl Başkanı Serhat Duyar, İzmit Yürüyüş Yolu’nda birlikte seçim çalışması yaptı, vatandaşlara broşür dağıttı.

Kocaeli’de 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler öncesinde Cumhur İttifakı’nın üç il başkanı; AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve BBP İl Başkanı Serhat Duyar, birlikte sahaya indi. İttifakın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için yürütülen çalışma kapsamında; İzmit Yürüyüş Yolu’nda üç il başkanı vatandaşlara broşür dağıttı, bilgilendirmede bulundu. “İLK TURDA SEÇİM TAMAMLANIR” BBP İl Başkanı Serhat Duyar, hem BBP teşkilatları hem de Alperen Ocakları’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için sahada olduğunu belirterek, “Ben bütün Kocaelili hemşerilerimi ilk turda seçileceğine inandığımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek için çağrıda bulunuyorum” ifadelerini kullandı. “YÜZDE 65-70 BANDINDA” MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de yapılacak seçimin önemine dikkat çekerek, “Kocaeli’de Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan için ortak bir çalışma yürüterek broşürlerini dağıtıyor, neden adayımız olduğunu anlatıyoruz. Biz MHP teşkilatları olarak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda seçim startımızı verdik. Kocaeli’de yüzde 65-70 bandında bir sonuç elde edeceğiz ve ilk turda seçimi tamamlayacağız” dedi. “ASLA BİR ARAYA GELEMEZLER” AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy da Cumhur İttifakı’nın sahada olduğunu, diğer ittifaktaki partilerin asla bir araya geleceğine inanmadığını belirterek, “24 Haziran Hareketi’nin lansmanını yaptık, ‘Seninleyiz Erdoğan’ dedik. Bugün il başkanlarımız ile bir aradayız. Bugünden itibaren de hep birlikte sahada olacağız. Cumhur İttifakı, halkın ve milletin ittifakıdır. Kocaeli’de en yüksek oyu alacağız” dedi.
Cumhur İttifakı’nın üç il başkanı; AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve BBP İl Başkanı Serhat Duyar, İzmit Yürüyüş Yolu’nda birlikte seçim çalışması yaptı, vatandaşlara broşür dağıttı.

Kocaeli’de 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler öncesinde Cumhur İttifakı’nın üç il başkanı; AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve BBP İl Başkanı Serhat Duyar, birlikte sahaya indi. İttifakın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için yürütülen çalışma kapsamında; İzmit Yürüyüş Yolu’nda üç il başkanı vatandaşlara broşür dağıttı, bilgilendirmede bulundu.

“İLK TURDA SEÇİM TAMAMLANIR”

BBP İl Başkanı Serhat Duyar, hem BBP teşkilatları hem de Alperen Ocakları’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için sahada olduğunu belirterek, “Ben bütün Kocaelili hemşerilerimi ilk turda seçileceğine inandığımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek için çağrıda bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

“YÜZDE 65-70 BANDINDA”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de yapılacak seçimin önemine dikkat çekerek, “Kocaeli’de Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan için ortak bir çalışma yürüterek broşürlerini dağıtıyor, neden adayımız olduğunu anlatıyoruz. Biz MHP teşkilatları olarak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda seçim startımızı verdik. Kocaeli’de yüzde 65-70 bandında bir sonuç elde edeceğiz ve ilk turda seçimi tamamlayacağız” dedi.

“ASLA BİR ARAYA GELEMEZLER”

AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy da Cumhur İttifakı’nın sahada olduğunu, diğer ittifaktaki partilerin asla bir araya geleceğine inanmadığını belirterek, “24 Haziran Hareketi’nin lansmanını yaptık, ‘Seninleyiz Erdoğan’ dedik. Bugün il başkanlarımız ile bir aradayız. Bugünden itibaren de hep birlikte sahada olacağız. Cumhur İttifakı, halkın ve milletin ittifakıdır. Kocaeli’de en yüksek oyu alacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.