Cumhur İttifakı sürüyor!

Darıca 15.04.2019 - 16:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Cumhur İttifakı sürüyor!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze ve Darıca Belediye Başkanlarını ziyaret ederek tebriklerini iletti. Başkanlar, birlik ve beraberlik mesajları verirken, vatandaşlara da Cumhur İttifakı’na desteklerinden dolayı teşekkür broşürü dağıtıldı.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 31 Mart yerel seçimleri sonrası göreve gelen Belediye Başkanları’nda hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirmeye başladı. Ünlü, Partisinin broşür ekibi ve yöneticileriyle birlikte teşekkür ziyaretlerine Gebze Bölgesi’nden başladı. İlk olarak Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Ünlü, daha sonra Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a konuk oldu. Ünlü’nün Gebze ziyaretinde İlçe başkanları İrfan Ayar ve Serkan Kural’ın da yer aldı. GEBZE KOCAELİ’NİN DİNAMOSU Gebze ziyaretinde Ünlü, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilk ziyareti Gebze’den yapalım dedik. Gebze önemli bir bölge. MHP olarak ve Cumhur İttifakı olarak önem verdiğimiz bir yer. Broşür ekibimizle birlikte Kocaeli’ndeki ana caddelerde ‘Teşekkürler Kocaeli’ yazılı broşürler dağıtılıyor. Cumhur İttifakı’na verdikleri desteklerden ötürü vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Gebze, Kocaeli’nin dinamosu. Hizmet noktasında size de çok büyük görevler düşüyor. Gebze’de bir şeyleri değiştireceğinize inanıyoruz. Bundan sonra çok daha çok daha sık bir araya gelip, Gebze’ye hizmet etmek için elimizden ne geliyorsa onu yapacağız.”dedi. BAŞKAN MUZAFFER BIYIK’I TEBRİK ETTİ Gebze’nin ardından ekibiyle birlikte Darıca’ya gelen Ünlü, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı tebrik ederek, “31 Mart seçimleri sonrası göreve seçilen yeni Belediye Başkanlarımıza tebrik ziyaretlerine Gebze bölgesinden başladık. Biz Başkanımıza tebriklerimize iletirken, broşür ekibimizde İlçenin çeşitli noktalarında ‘Teşekkürler Kocaeli’ broşürleri dağıtıyor. Bu broşürleri, dağıtmakta ki amacımız Cumhur İttifakı’na sahip çıkan vatandaşlarımızın yanlarında olduğumuzu göstermek. ‘Siz bizi yalnız bırakmadınız, bizlerde sizlerin yanındayız.’mesajı veriyoruz. Sonuçların bir kez daha Kocaeli ve Darıcamıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.  GÖNÜL BİRLİKTELİĞİMİZ SÜRÜYOR Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Darıca için hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muzaffer Bıyık, “Biz ekip olarak birlikteyiz. MHP ilçe teşkilatıyla olan birlikteliğimizin yanı sıra İl başkanlığıyla da gönül birlikteliğimiz sürüyor. Güzel bir seçim dönemini geride bıraktık, şimdi Darıca için en güzel hizmetleri gerçekleştirmek istiyoruz.”diye konuştu.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze ve Darıca Belediye Başkanlarını ziyaret ederek tebriklerini iletti. Başkanlar, birlik ve beraberlik mesajları verirken, vatandaşlara da Cumhur İttifakı’na desteklerinden dolayı teşekkür broşürü dağıtıldı.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 31 Mart yerel seçimleri sonrası göreve gelen Belediye Başkanları’nda hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirmeye başladı. Ünlü, Partisinin broşür ekibi ve yöneticileriyle birlikte teşekkür ziyaretlerine Gebze Bölgesi’nden başladı. İlk olarak Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Ünlü, daha sonra Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a konuk oldu. Ünlü’nün Gebze ziyaretinde İlçe başkanları İrfan Ayar ve Serkan Kural’ın da yer aldı.

GEBZE KOCAELİ’NİN DİNAMOSU

Gebze ziyaretinde Ünlü, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilk ziyareti Gebze’den yapalım dedik. Gebze önemli bir bölge. MHP olarak ve Cumhur İttifakı olarak önem verdiğimiz bir yer. Broşür ekibimizle birlikte Kocaeli’ndeki ana caddelerde ‘Teşekkürler Kocaeli’ yazılı broşürler dağıtılıyor. Cumhur İttifakı’na verdikleri desteklerden ötürü vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Gebze, Kocaeli’nin dinamosu. Hizmet noktasında size de çok büyük görevler düşüyor. Gebze’de bir şeyleri değiştireceğinize inanıyoruz. Bundan sonra çok daha çok daha sık bir araya gelip, Gebze’ye hizmet etmek için elimizden ne geliyorsa onu yapacağız.”dedi.
BAŞKAN MUZAFFER BIYIK’I TEBRİK ETTİ
Gebze’nin ardından ekibiyle birlikte Darıca’ya gelen Ünlü, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı tebrik ederek, “31 Mart seçimleri sonrası göreve seçilen yeni Belediye Başkanlarımıza tebrik ziyaretlerine Gebze bölgesinden başladık. Biz Başkanımıza tebriklerimize iletirken, broşür ekibimizde İlçenin çeşitli noktalarında ‘Teşekkürler Kocaeli’ broşürleri dağıtıyor. Bu broşürleri, dağıtmakta ki amacımız Cumhur İttifakı’na sahip çıkan vatandaşlarımızın yanlarında olduğumuzu göstermek. ‘Siz bizi yalnız bırakmadınız, bizlerde sizlerin yanındayız.’mesajı veriyoruz. Sonuçların bir kez daha Kocaeli ve Darıcamıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. 
GÖNÜL BİRLİKTELİĞİMİZ SÜRÜYOR
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Darıca için hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muzaffer Bıyık, “Biz ekip olarak birlikteyiz. MHP ilçe teşkilatıyla olan birlikteliğimizin yanı sıra İl başkanlığıyla da gönül birlikteliğimiz sürüyor. Güzel bir seçim dönemini geride bıraktık, şimdi Darıca için en güzel hizmetleri gerçekleştirmek istiyoruz.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.