19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Cumhurbaşkanı: Bende Yeni Öğrendim

13.11.2017 - 16:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cumhurbaşkanı: Bende Yeni Öğrendim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ziyareti öncesi AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı olarak İsmail Kahraman'ı göstermesini "Ben de yeni öğrendim" diyerek değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  Rusya ziyareti öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan,  AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı olarak  İsmail Kahraman'ı göstermesini de değerlendirerek "Ben de yeni öğrendim." dedi. "BEN DE YENİ ÖĞRENDİM" İşte Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklaması: "Malumunuz, şu anda İsmail Bey, gerek siyasetteki deneyimi ile gerçekten yakın siyasi tarihe olan vukufiyeti ile değerli bir milletvekili arkadaşımız. Burada Meclis Başkanlığı'na adaylık husus her milletvekilinin kendi tercihidir. Şu anda İsmail Bey'in adaylığını ben de sizler gibi yeni öğrenmiş bulunuyorum. Bana düşen hayırlı olsun demektir. Benim oy kullanma hakkım da yok. Sadece partinin genel başkanıyım, aynı zamanda da Cumhurbaşkanıyım."
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ziyareti öncesi AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı olarak İsmail Kahraman'ı göstermesini "Ben de yeni öğrendim" diyerek değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  Rusya ziyareti öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan,  AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı olarak  İsmail Kahraman'ı göstermesini de değerlendirerek "Ben de yeni öğrendim." dedi.

"BEN DE YENİ ÖĞRENDİM"

İşte Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklaması:

"Malumunuz, şu anda İsmail Bey, gerek siyasetteki deneyimi ile gerçekten yakın siyasi tarihe olan vukufiyeti ile değerli bir milletvekili arkadaşımız. Burada Meclis Başkanlığı'na adaylık husus her milletvekilinin kendi tercihidir. Şu anda İsmail Bey'in adaylığını ben de sizler gibi yeni öğrenmiş bulunuyorum. Bana düşen hayırlı olsun demektir. Benim oy kullanma hakkım da yok. Sadece partinin genel başkanıyım, aynı zamanda da Cumhurbaşkanıyım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.