19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'li Vekile Teşekkür Etti

19.07.2017 - 23:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'li Vekile Teşekkür Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Tunceli'de PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz ile ilgili TBMM'de konuşan CHP'li Gürsel Erol'u telefonla arayarak, teşekkür ettiği açıklandı.

CHP  Tunceli  Milletvekili  Gürsel Erol, dün TBMM'de,  Tunceli'de  PKK'lı teröristler tarafından katledilen öğretmen Necmettin Yılmaz ile ilgili bir konuşma yaptığını, konuşmasında  Türkiye'nin terörden çektiği sıkıntıları ve güvenlik güçlerinin içinde bulunduğu sıkıntıları anlattığını belirtti. ERDOĞAN TELEFONLA ARAYARAK TEŞEKKÜR ETTİ Erol, bu konuşmasının ardından  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini telefonla arayıp teşekkür ettiğini söyledi. Erol, "Konuşmamdan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan beni cep telefonumdan arayarak teşekkür etti . Sayın Cumhurbaşkanımız bana, 'Ülkemizin birlik ve beraberliği için önemli bir konuşmaydı, devletimiz ve milletimiz adına sana teşekkür ediyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliği için çok önemli bir konuşmaydı, önemli ve yerinde bir konuşmaydı' dedi. "KILIÇDAROĞLU'NA BİLGİ VERDİM" Cumhurbaşkanı ile görüştükten sonra Genel Başkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefon ile arayarak bilgi verdim. Sayın Genel Başkanımız da konuşmanın çok yerinde ve doğru bir konuşma olduğunu belirterek beni kutladı." KONU  MYK'DA DA GÖRÜŞÜLDÜ CHP'li Erol, konuşmasında polislerin özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda da var olan sıkıntıları anlattığını hatırlattı. Bu arada,  CHP kaynaklarından edinilen bilgilere göre bugün yapılan  CHP  MYKtoplantısında da  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın,  Tunceli  Milletvekili  Gürsel Erol'u aramasının da gündeme geldiği,  CHP Genel Başkanı  Kılıçdaroğlu'nun  MYKüyelerine,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  Tunceli  Milletvekili  Gürsel Erol'u arayarak konuşmasından dolayı teşekkür ettiğini aktardığı öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Tunceli'de PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz ile ilgili TBMM'de konuşan CHP'li Gürsel Erol'u telefonla arayarak, teşekkür ettiği açıklandı.

CHP  Tunceli  Milletvekili  Gürsel Erol, dün TBMM'de,  Tunceli'de  PKK'lı teröristler tarafından katledilen öğretmen Necmettin Yılmaz ile ilgili bir konuşma yaptığını, konuşmasında  Türkiye'nin terörden çektiği sıkıntıları ve güvenlik güçlerinin içinde bulunduğu sıkıntıları anlattığını belirtti.

ERDOĞAN TELEFONLA ARAYARAK TEŞEKKÜR ETTİ

Erol, bu konuşmasının ardından  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini telefonla arayıp teşekkür ettiğini söyledi. Erol, "Konuşmamdan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan beni cep telefonumdan arayarak teşekkür etti . Sayın Cumhurbaşkanımız bana, 'Ülkemizin birlik ve beraberliği için önemli bir konuşmaydı, devletimiz ve milletimiz adına sana teşekkür ediyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliği için çok önemli bir konuşmaydı, önemli ve yerinde bir konuşmaydı' dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NA BİLGİ VERDİM"

Cumhurbaşkanı ile görüştükten sonra Genel Başkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefon ile arayarak bilgi verdim. Sayın Genel Başkanımız da konuşmanın çok yerinde ve doğru bir konuşma olduğunu belirterek beni kutladı."

KONU  MYK'DA DA GÖRÜŞÜLDÜ

CHP'li Erol, konuşmasında polislerin özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda da var olan sıkıntıları anlattığını hatırlattı.

Bu arada,  CHP kaynaklarından edinilen bilgilere göre bugün yapılan  CHP  MYKtoplantısında da  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın,  Tunceli  Milletvekili  Gürsel Erol'u aramasının da gündeme geldiği,  CHP Genel Başkanı  Kılıçdaroğlu'nun  MYKüyelerine,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  Tunceli  Milletvekili  Gürsel Erol'u arayarak konuşmasından dolayı teşekkür ettiğini aktardığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.