Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çağrısına Dilovası'ndan Tam Destek

Dilovası 01.03.2017 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çağrısına Dilovası'ndan Tam Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile başlayan Milli İstihdam Seferberliği ’ne belediyelerin de katılması uyarısına Dilovası Belediyesi’nden tam destek geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrıları sonrasında işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedeflerine yönelik olarak Başbakan Binali Yıldırım ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından başlatılan "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında Dilovası Belediyesi ile Kocaeli İŞKUR İl Müdürlüğü arasında ‘’Toplum Yararına Çalışma Program’ın” protokolü imzalandı. Dilovası Belediye Başkanı Ali TOLTAR ile Kocaeli İŞKUR İl Müdürlüğünün imzaladığı protokole göre 50 kişi 6 ay boyunca istihdam edilecek. İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNE KAYITSIZ KALMADIK Başkan Toltar: “İstihdam Seferberliğine kayıtsız kalmadıklarını ve devletimizin başlattıği bu seferberlikte kendilerinin de var olduğunu belirterek, 50 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK Çalışma Hayatında Milli Seferberlik kapsamında İmzalanan protokole göre ilçemizde ikamet eden 50 kişi 6 ay boyunca Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlügü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek. Noter huzurunda kura yöntemiyle belirlenecek 50 kişi yolların, park ve bahçelerin bakımı, onarımı ve cadde tamirleri işlerinde çalıştırılmak üzere işbaşı yapacak. ’’ dedi. Protokol kapsamında Dilovası’nda ikamet eden 18 yaşını doldurmuş işsizlerimiz; başvurularını, 27.02.2017-03.03.2017 tarihleri arasında Dilovası Belediyesi ve Dilovası İŞKUR’a bizzat giderek kimliğiyle yapabilecek. Başvurular tamamlandıktan sonra istihdam edilecek işsizler noter huzurunda yapılacak kura yöntemiyle belirlenecek. Toplum Yararına Program kapsamında işe alınanlar kamu yararına bu işlerde 08.09.2017 tarihine kadar çalışabilecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile başlayan Milli İstihdam Seferberliği ’ne belediyelerin de katılması uyarısına Dilovası Belediyesi’nden tam destek geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrıları sonrasında işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedeflerine yönelik olarak Başbakan Binali Yıldırım ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından başlatılan "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında Dilovası Belediyesi ile Kocaeli İŞKUR İl Müdürlüğü arasında ‘’Toplum Yararına Çalışma Program’ın” protokolü imzalandı. Dilovası Belediye Başkanı Ali TOLTAR ile Kocaeli İŞKUR İl Müdürlüğünün imzaladığı protokole göre 50 kişi 6 ay boyunca istihdam edilecek.

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNE KAYITSIZ KALMADIK

Başkan Toltar: “İstihdam Seferberliğine kayıtsız kalmadıklarını ve devletimizin başlattıği bu seferberlikte kendilerinin de var olduğunu belirterek,

50 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik kapsamında İmzalanan protokole göre ilçemizde ikamet eden 50 kişi 6 ay boyunca Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlügü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek. Noter huzurunda kura yöntemiyle belirlenecek 50 kişi yolların, park ve bahçelerin bakımı, onarımı ve cadde tamirleri işlerinde çalıştırılmak üzere işbaşı yapacak. ’’ dedi.

Protokol kapsamında Dilovası’nda ikamet eden 18 yaşını doldurmuş işsizlerimiz; başvurularını, 27.02.2017-03.03.2017 tarihleri arasında Dilovası Belediyesi ve Dilovası İŞKUR’a bizzat giderek kimliğiyle yapabilecek. Başvurular tamamlandıktan sonra istihdam edilecek işsizler noter huzurunda yapılacak kura yöntemiyle belirlenecek. Toplum Yararına Program kapsamında işe alınanlar kamu yararına bu işlerde 08.09.2017 tarihine kadar çalışabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.