Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kocaeli'ye geleceği tarih değişti

Kocaeli 06.03.2017 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kocaeli'ye geleceği tarih değişti

16 Nisan’daki Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi Halkoylaması ile ilgili mitingleri sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize geleceği tarih değişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kocaeli'ye 17 Mart Cuma günü değil, 12 Mart Pazar günü geleceği öğrenildi.   Mitingin yeri ve saatiyle ilgili ayrıntılar daha sonra kesinleşecek. AK Parti'nin dünkü tanıtım programında AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, "Bir aksilik çıkmazsa 17 Mart’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ilimize gelecek miting yapacak” demişti. Daha önceden Cumhurbaşkanı'nın 17 Mart'ta ilimize geleceği haberleri üzerine gazetemize açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan miting tarihinin henüz netleşmediğini, Mart ayının ortalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, ilimizde ağırlayacaklarını belirtmişti.  
16 Nisan’daki Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi Halkoylaması ile ilgili mitingleri sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize geleceği tarih değişti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kocaeli'ye 17 Mart Cuma günü değil, 12 Mart Pazar günü geleceği öğrenildi.   Mitingin yeri ve saatiyle ilgili ayrıntılar daha sonra kesinleşecek.
AK Parti'nin dünkü tanıtım programında AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, "Bir aksilik çıkmazsa 17 Mart’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ilimize gelecek miting yapacak” demişti.
Daha önceden Cumhurbaşkanı'nın 17 Mart'ta ilimize geleceği haberleri üzerine gazetemize açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan miting tarihinin henüz netleşmediğini, Mart ayının ortalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, ilimizde ağırlayacaklarını belirtmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.