Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’ye geliyor

Kocaeli 30.01.2017 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’ye geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, nisan ayında yapılacak referandum öncesinde Kocaeli’de de miting yapacak. Mitingden önce ya da sonra, toplu açılış yapması da bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, TBMM’den geçen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni içeren yeni anayasa paketini bugün ya da yarın onaylaması, hemen ardından da referandum tarihinin netleşmesi bekleniyor. Referandumla ilgili AK Parti şimdiden çalışmalara başlarken, Erdoğan’ın miting programı ile ilgili de çalışma yapılıyor.   KOCAELİ DE VAR Erdoğan’ın şubat ayının ortalarında yurtiçi ziyaretlerine başlaması ve başta büyükşehirler olmak üzere 40 ilde mitin ve toplu açılış gibi programlara imza atması bekleniyor. AK Parti’den elde edilen bilgilere göre, Erdoğan’ın miting yapacağı iller arasında Kocaeli de var. Fakat mitingin ne zaman yapılacağı henüz netleşmemiş durumda.   TOPLU AÇILIŞ Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingin öncesinde ya da sonrasında Valilik ve Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinin toplu açılışını da yapması bekleniyor. Erdoğan, halkla buluşmalarında yeni sistemin avantajlarını, 2014 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle başlayan fiili durumu, çift başlılığın yarattığı sorunları anlatacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, nisan ayında yapılacak referandum öncesinde Kocaeli’de de miting yapacak. Mitingden önce ya da sonra, toplu açılış yapması da bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, TBMM’den geçen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni içeren yeni anayasa paketini bugün ya da yarın onaylaması, hemen ardından da referandum tarihinin netleşmesi bekleniyor. Referandumla ilgili AK Parti şimdiden çalışmalara başlarken, Erdoğan’ın miting programı ile ilgili de çalışma yapılıyor.
 
KOCAELİ DE VAR

Erdoğan’ın şubat ayının ortalarında yurtiçi ziyaretlerine başlaması ve başta büyükşehirler olmak üzere 40 ilde mitin ve toplu açılış gibi programlara imza atması bekleniyor. AK Parti’den elde edilen bilgilere göre, Erdoğan’ın miting yapacağı iller arasında Kocaeli de var. Fakat mitingin ne zaman yapılacağı henüz netleşmemiş durumda.
 
TOPLU AÇILIŞ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingin öncesinde ya da sonrasında Valilik ve Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinin toplu açılışını da yapması bekleniyor. Erdoğan, halkla buluşmalarında yeni sistemin avantajlarını, 2014 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle başlayan fiili durumu, çift başlılığın yarattığı sorunları anlatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.