Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’ye geliyor

Kocaeli 01.03.2017 - 13:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’ye geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli’de gerçekleştireceği mitingin tarihi belli oldu

TARİH BELLİ OLDU 16 Nisan Halk Oylaması öncesi büyükşehirleri gezerek miting yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentimizde gerçekleştireceği program tarihi belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17 Mart Cuma günü ilimize gelerek Kocaelililerle buluşacak. Mitingin yeri ve saati henüz netlik kazanmadı. Detayların önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor. Mitinge büyük ilgi olması beklendiğinden İzmit Perşembe Pazarı Alanı’nın yetmeyeceği ve daha geniş bir alan arandığı öğrenildi. Öte yandan AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 16 Mart Perşembe günü Sakarya’da miting yapacağını açıkladı. Son ana kadar Sakarya ve Kocaeli mitingleri birleştirilmezse, Kocaeli mitingi 17 Mart Cuma günü olacak.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli’de gerçekleştireceği mitingin tarihi belli oldu

TARİH BELLİ OLDU

16 Nisan Halk Oylaması öncesi büyükşehirleri gezerek miting yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentimizde gerçekleştireceği program tarihi belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17 Mart Cuma günü ilimize gelerek Kocaelililerle buluşacak. Mitingin yeri ve saati henüz netlik kazanmadı. Detayların önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor. Mitinge büyük ilgi olması beklendiğinden İzmit Perşembe Pazarı Alanı’nın yetmeyeceği ve daha geniş bir alan arandığı öğrenildi. Öte yandan AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 16 Mart Perşembe günü Sakarya’da miting yapacağını açıkladı. Son ana kadar Sakarya ve Kocaeli mitingleri birleştirilmezse, Kocaeli mitingi 17 Mart Cuma günü olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.