Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜBİTAK Mükemmeliyet Merkezi'ni inceledi!

Gebze 09.08.2020 - 17:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜBİTAK Mükemmeliyet Merkezi'ni inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gebze'de açılan TÜBİTAK Mükemmeliyet Merkezi'ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜBİTAK MAM Gebze yerleşkesinde ilk olarak yetkililerden bilgi aldı. Başkan Erdoğan Gebze'de TÜBİTAK Mükemmeliyet Merkezleri Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunacak. Yüzde yüz yerli ve dünyadaki ilk lastik tekerlekli elektrikli iş makinesi test etti. BAKAN VARANK'TAN AÇIKLAMA Törende konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, '2023’e giden bu süreçte kendimize somut hedefler belirledik. Milli gelirde imalat sanayinin payını yüzde 21’e, Ar-Ge harcamalarının payını yüzde 1,8’e, bu alanlarda çalışan araştırmacı sayımızı da 200 bin kişiye çıkaracağız' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gebze'de açılan TÜBİTAK Mükemmeliyet Merkezi'ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜBİTAK MAM Gebze yerleşkesinde ilk olarak yetkililerden bilgi aldı. Başkan Erdoğan Gebze'de TÜBİTAK Mükemmeliyet Merkezleri Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunacak. Yüzde yüz yerli ve dünyadaki ilk lastik tekerlekli elektrikli iş makinesi test etti.

BAKAN VARANK'TAN AÇIKLAMA

Törende konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, '2023’e giden bu süreçte kendimize somut hedefler belirledik. Milli gelirde imalat sanayinin payını yüzde 21’e, Ar-Ge harcamalarının payını yüzde 1,8’e, bu alanlarda çalışan araştırmacı sayımızı da 200 bin kişiye çıkaracağız' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.