Cumhurbaşkanı Kocaeli’ye geliyor

Kocaeli 07.01.2019 - 14:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Cumhurbaşkanı Kocaeli’ye geliyor

12 ilçe belediye başkanının açıklanacağı aday tanıtım toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılacak.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 ilçe belediye başkanını açıklamak için Kocaeli’ye geliyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cumartesi saat 14.00’te Kocaelililer ile buluşacak. ADAYLARI KENDİSİ AÇIKLAYACAK Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısının 12 Ocak Cumartesi günü olacağını dile getiren Eryarsoy, “Merakla beklenen gün geldi. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, büyükşehir belediye başkanımızı Kocaeli’ne tanıtacak ve ardından 12 ilçenin belediye başkan adaylarını açıklayacak. Açıklanacak isimler ile birlikte Kocaeli’de 13 belediyeyi tekrar kazanacağız” ifadelerine yer verdi.
12 ilçe belediye başkanının açıklanacağı aday tanıtım toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılacak.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 ilçe belediye başkanını açıklamak için Kocaeli’ye geliyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cumartesi saat 14.00’te Kocaelililer ile buluşacak.


ADAYLARI KENDİSİ AÇIKLAYACAK
Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısının 12 Ocak Cumartesi günü olacağını dile getiren Eryarsoy, “Merakla beklenen gün geldi. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, büyükşehir belediye başkanımızı Kocaeli’ne tanıtacak ve ardından 12 ilçenin belediye başkan adaylarını açıklayacak. Açıklanacak isimler ile birlikte Kocaeli’de 13 belediyeyi tekrar kazanacağız” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.