19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'ye geliyor!

Kocaeli 22.02.2017 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'ye geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu temel atma ve açılış programına katılmak üzere ilimize gelecek

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan referandum için vatandaşlardan ‘evet’ oyu istemek amacıyla 40’a yakın ilde toplu açılış ve miting düzenleyecek. Programlarına start veren Erdoğan’ın gideceği iller arasında Kocaeli de var. Erdoğan’ın 5 Mart Pazar günü ilimize geleceği gündeme geldi ancak AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada bu tarih yalanlandı. SEKA OLABİLİR Yine alınan bilgilere göre Erdoğan’ın bu tarihten sonraki bir tarihte ilimize geleceği tahmin ediliyor. Yani mart ayı içerisinde Erdoğan’ı ağırlayacağız. Öte yandan toplu açılış ve miting programının tramvay çalışmalarından dolayı Perşembe Pazarı alanında değil, Seka Park’taki Kocaeli Bilim Merkezi’nin önündeki alanda gerçekleşmesi tahmin ediliyor. AK Parti İl Başkanlığı şimdiden program için kolları sıvamış durumda.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu temel atma ve açılış programına katılmak üzere ilimize gelecek

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan referandum için vatandaşlardan ‘evet’ oyu istemek amacıyla 40’a yakın ilde toplu açılış ve miting düzenleyecek. Programlarına start veren Erdoğan’ın gideceği iller arasında Kocaeli de var. Erdoğan’ın 5 Mart Pazar günü ilimize geleceği gündeme geldi ancak AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada bu tarih yalanlandı.

SEKA OLABİLİR
Yine alınan bilgilere göre Erdoğan’ın bu tarihten sonraki bir tarihte ilimize geleceği tahmin ediliyor. Yani mart ayı içerisinde Erdoğan’ı ağırlayacağız. Öte yandan toplu açılış ve miting programının tramvay çalışmalarından dolayı Perşembe Pazarı alanında değil, Seka Park’taki Kocaeli Bilim Merkezi’nin önündeki alanda gerçekleşmesi tahmin ediliyor. AK Parti İl Başkanlığı şimdiden program için kolları sıvamış durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.