“Cumhurbaşkanlığı sistemine gençler sandıkta sahip çıkacak”

Kocaeli 02.02.2017 - 09:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Cumhurbaşkanlığı sistemine gençler sandıkta sahip çıkacak”

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katılarak, referandum sürecinde yapılacak gençlik çalışmalarının önemine dikkat çekti.

  Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, "Gençlik Stratejileri" sunumuyla Başkan Karaosmanoğlu’na detaylı bilgi aktardı. Ziyarette, referandum sürecinde gençlik çalışmalarının öneminin altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Anayasa referandumunda en yüksek oy oranını gençlerden alacağız. Cumhurbaşkanlığı sistemine gençler sandıkta sahip çıkacak” dedi.   KALICI SİYASİ İSTİKRAR, HIZLI VE ETKİLİ İCRAAT İÇİN “EVET” Türkiye’nin istiklali ve istikbali için derdi, davası ve ülkesini seven her gencin sandığa giderek evet oyu vereceğini vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Unutmayın, gençlik büyük bir enerji kaynağıdır. 15 Temmuz’un kahramanlarından Ömer Halisdemir’in yaşantısı, ahlakı ve görev bilinci geleceğimizin sahipleri olan asımın nesline örnek olacaktır. Gençliğimize güveniyoruz. Ülkemiz için sorumluluk alacak donanıma da sahipler. Bakınız artık bu yeni anayasa ile on sekiz yaşında ki gençlerimizin önünde engel olan milletvekili seçilebilme sorunu ortadan kalkacak.  Gençlerimiz referandumda anayasaya değişikliğine sahip çıkacak. Kalıcı siyasi istikrar, hızlı ve etkili icraat için Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine vatandaşlarımız ve gençlerimiz büyük oranda evet diyecek” diye konuştu.   “TARİH BİR MASAL DEĞİLDİR, ONDAN İBRET ALACAĞIZ” Darbe girişimi başarılı olsaydı, Türkiye’ye diz çöktüreceklerdi hatırlatması yapan Başkan Karaosmanoğlu, “15 Temmuz’da gençliğimiz meydanlara nasıl sahip çıkıp darbeyi derdest ettiyse, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine de evet diyecek” ifadelerini kullandı.  Vatandaşlarımızın dertlerini dert edinerek sorunlara köklü çözüm bulmak siyasetimizin temelini oluşturmalıdır, hatırlatması da yapan Karaosmanoğlu, “Tarih bir masal değildir. Devlet adamı ve siyasetçiyseniz, geçmişteki tecrübelerin ışığı almalısınız. Hayat bir döngüdür, geçmişin hatalarına asla düşmemeliyiz ve tarihten de ibret alacağız” diye konuştu.
Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katılarak, referandum sürecinde yapılacak gençlik çalışmalarının önemine dikkat çekti.

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, "Gençlik Stratejileri" sunumuyla Başkan Karaosmanoğlu’na detaylı bilgi aktardı. Ziyarette, referandum sürecinde gençlik çalışmalarının öneminin altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Anayasa referandumunda en yüksek oy oranını gençlerden alacağız. Cumhurbaşkanlığı sistemine gençler sandıkta sahip çıkacak” dedi.

 

KALICI SİYASİ İSTİKRAR, HIZLI VE ETKİLİ İCRAAT İÇİN “EVET”

Türkiye’nin istiklali ve istikbali için derdi, davası ve ülkesini seven her gencin sandığa giderek evet oyu vereceğini vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Unutmayın, gençlik büyük bir enerji kaynağıdır. 15 Temmuz’un kahramanlarından Ömer Halisdemir’in yaşantısı, ahlakı ve görev bilinci geleceğimizin sahipleri olan asımın nesline örnek olacaktır. Gençliğimize güveniyoruz. Ülkemiz için sorumluluk alacak donanıma da sahipler. Bakınız artık bu yeni anayasa ile on sekiz yaşında ki gençlerimizin önünde engel olan milletvekili seçilebilme sorunu ortadan kalkacak.  Gençlerimiz referandumda anayasaya değişikliğine sahip çıkacak. Kalıcı siyasi istikrar, hızlı ve etkili icraat için Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine vatandaşlarımız ve gençlerimiz büyük oranda evet diyecek” diye konuştu.

 

“TARİH BİR MASAL DEĞİLDİR, ONDAN İBRET ALACAĞIZ”

Darbe girişimi başarılı olsaydı, Türkiye’ye diz çöktüreceklerdi hatırlatması yapan Başkan Karaosmanoğlu, “15 Temmuz’da gençliğimiz meydanlara nasıl sahip çıkıp darbeyi derdest ettiyse, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine de evet diyecek” ifadelerini kullandı.  Vatandaşlarımızın dertlerini dert edinerek sorunlara köklü çözüm bulmak siyasetimizin temelini oluşturmalıdır, hatırlatması da yapan Karaosmanoğlu, “Tarih bir masal değildir. Devlet adamı ve siyasetçiyseniz, geçmişteki tecrübelerin ışığı almalısınız. Hayat bir döngüdür, geçmişin hatalarına asla düşmemeliyiz ve tarihten de ibret alacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.