19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Cumhuriyet, Darıca akşamını gündüze çevirdi

Darıca 29.10.2017 - 21:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Cumhuriyet, Darıca akşamını gündüze çevirdi

Darıca CHP İlçe Başkanlığının düzenlediği Cumhuriyet Yürüyüşü ve Gençlik Konserine katılan binlerce insan finalde Yüksek Sadakat’ın konseri ile coştu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94.yıldönümünde Darıcalılar adeta İzmir’i kıskandıracak görüntüler sergiledi. Akşam saatlerinde Cami mahallesinde buluşan vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı’nda bekleyen diğer insanlarla bir araya gelince sayı binleri aştı. Havi fişekler ve meşalelerle Darıca caddelerini ve Cumhuriyet Meydanını adeta gündüze çeviren coşkulu kalabalık Yüksek Sadakat Grubu’nun şarkılarına eşlik ederek unutulmaz bir Cumhuriyet ve sonbahar akşamı yaşadılar. CUMHURİYET VE DARICA Programın sunuculuğunu bölgemizin önemli organizasyon markası Çiler Boylu yaparken coşkulu kalabalığa Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan selamlama konuşmaları yaptı. Törk konuşmasını cumhuriyet ve Darıca olmak üzere iki bölümde değerlendirdi.  Darıca’nın iyi yönetilmediğini söyleyen Yakup Törk, “Eskiden bayramolu ve Darıca merkez diye bir özelliği vardı ilçemizin. Şimdi hiçbirşey kalmadı. Darıca’da vatandaşın hayatını kolaylaştıran hiçbir proje hayata geçmedi. Burnumuzun dibindeki Tuzla uçup gitti ama Darıca hala ayakta sayıyor. Kültürel ve sosyal hayata ilişin hiçbir şey yapılmadı. Ama bizim yönetimizde bütün bu eksiklikler giderilecek. Tuzla ile Darıca arasında bir bağlantı kurulacak. Cumhuriyet demek hizmet demektir, proje demektir. Cumhuriyet demek Atatürk’tür.”dedi. KATILIM REKORU KIRILDI Darıca CHP İlçe Başkanlığı tarafından daha önce düzenlenen kutlama programları ile karşılaştırıldığında bu yıl adeta bir rekora imza atıldı. Gerek yürüyüş gerekse meydanda ki konser için gelen vatandaşlar alana sığmayacak çoğunluktaydı. Darıca’da ve Gebze’de faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşları temsilcileri il birlikte mahalle muhtarlarıda gecede yerlerini aldılar. Partinin gerek gençlik gerekse kadın kolları kanadındaki tüm yöneticiler, meclis üyeleri alanda kendilerine ayrılan bölümde yer aldılar.  
Darıca CHP İlçe Başkanlığının düzenlediği Cumhuriyet Yürüyüşü ve Gençlik Konserine katılan binlerce insan finalde Yüksek Sadakat’ın konseri ile coştu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94.yıldönümünde Darıcalılar adeta İzmir’i kıskandıracak görüntüler sergiledi. Akşam saatlerinde Cami mahallesinde buluşan vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı’nda bekleyen diğer insanlarla bir araya gelince sayı binleri aştı. Havi fişekler ve meşalelerle Darıca caddelerini ve Cumhuriyet Meydanını adeta gündüze çeviren coşkulu kalabalık Yüksek Sadakat Grubu’nun şarkılarına eşlik ederek unutulmaz bir Cumhuriyet ve sonbahar akşamı yaşadılar.

CUMHURİYET VE DARICA

Programın sunuculuğunu bölgemizin önemli organizasyon markası Çiler Boylu yaparken coşkulu kalabalığa Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan selamlama konuşmaları yaptı. Törk konuşmasını cumhuriyet ve Darıca olmak üzere iki bölümde değerlendirdi.  Darıca’nın iyi yönetilmediğini söyleyen Yakup Törk, “Eskiden bayramolu ve Darıca merkez diye bir özelliği vardı ilçemizin. Şimdi hiçbirşey kalmadı. Darıca’da vatandaşın hayatını kolaylaştıran hiçbir proje hayata geçmedi. Burnumuzun dibindeki Tuzla uçup gitti ama Darıca hala ayakta sayıyor. Kültürel ve sosyal hayata ilişin hiçbir şey yapılmadı. Ama bizim yönetimizde bütün bu eksiklikler giderilecek. Tuzla ile Darıca arasında bir bağlantı kurulacak. Cumhuriyet demek hizmet demektir, proje demektir. Cumhuriyet demek Atatürk’tür.”dedi.

KATILIM REKORU KIRILDI

Darıca CHP İlçe Başkanlığı tarafından daha önce düzenlenen kutlama programları ile karşılaştırıldığında bu yıl adeta bir rekora imza atıldı. Gerek yürüyüş gerekse meydanda ki konser için gelen vatandaşlar alana sığmayacak çoğunluktaydı. Darıca’da ve Gebze’de faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşları temsilcileri il birlikte mahalle muhtarlarıda gecede yerlerini aldılar. Partinin gerek gençlik gerekse kadın kolları kanadındaki tüm yöneticiler, meclis üyeleri alanda kendilerine ayrılan bölümde yer aldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.