19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca

Darıca 13.03.2020 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe yönetimi görevlerine kısa bir süre önce merhaba dedi. İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve ekibi bu kısa süre zarfında vazifelerinde yabancılık çekmezken topluma ve yaşama yönelik doğru işler gerçekleştirdi. Gündelik problemlere kayıtsız kalmadan, gerek Darıca’nın gerekse ülkenin sıkıntıları konusunda halkın sesi olan Başkan Aktaş ve yönetimi düzgün bir felsefeyle siyaset yapmaya devam edip hep birlikte emin adımlarla çalışıyorlar.   ** Son olarak Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıkan CHP Darıca ilçe yönetimi alkışlanacak bir harekete daha imza attı. Başkan Gökhan Aktaş ve ekibinin tam kadro olarak Anıtkabir’i ziyaret etmeleri övgüyü hak eden ve takdir edilesi bir hareket. Tüm ekibiyle beraber iyi bir enerji yakalayan ve bunu çalışmalarına yansıtan Başkan Gökhan Aktaş, görünen o ki ekibiyle birlikte adından söz ettirmeyi sürdürmüş olacak. ** Basın mensupları olarak zaman zaman parti, dernek ya da sivil toplum kuruluşlarından gelen bilgilendirmeler konusunda sıkıntı yaşarız. Kurum ya da kuruluşların basını bilgilendirme noktasında çoğu zaman eksikleri oluyor. Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe yönetimi bugüne kadar basın mensuplarıyla iletişim noktasında sınıfı geçmiş durumda. Ufak bir eleştirim; parti tarafından yapılan çalışmalar devamlı olarak basına haber şeklinde servis edilebilir. (Son örnek Anıtkabir ziyareti) ** Başkan Gökhan Aktaş’ın toplumu yakından ilgilendiren konulara duyarsız kalmayışını takdir ediyorum. Örneğin son olarak corona virüs salgını hakkındaki söylemleri önemliydi. Siyasetçilerin tek görevi sadece siyasi söylemlerde bulunmak olmamalı. Vatandaşları yakından ilgilendiren konularda da açıklama yapmaları gayet önemli. Meselelere duyarlı ve tabanın sevdiği bir ilçe başkanıyla yola devam eden CHP Darıca ailesi, önümüzdeki zaman diliminde daha başarılı olacak görüntüsü çiziyor. **

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe yönetimi görevlerine kısa bir süre önce merhaba dedi. İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve ekibi bu kısa süre zarfında vazifelerinde yabancılık çekmezken topluma ve yaşama yönelik doğru işler gerçekleştirdi. Gündelik problemlere kayıtsız kalmadan, gerek Darıca’nın gerekse ülkenin sıkıntıları konusunda halkın sesi olan Başkan Aktaş ve yönetimi düzgün bir felsefeyle siyaset yapmaya devam edip hep birlikte emin adımlarla çalışıyorlar.  

**

Son olarak Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıkan CHP Darıca ilçe yönetimi alkışlanacak bir harekete daha imza attı. Başkan Gökhan Aktaş ve ekibinin tam kadro olarak Anıtkabir’i ziyaret etmeleri övgüyü hak eden ve takdir edilesi bir hareket. Tüm ekibiyle beraber iyi bir enerji yakalayan ve bunu çalışmalarına yansıtan Başkan Gökhan Aktaş, görünen o ki ekibiyle birlikte adından söz ettirmeyi sürdürmüş olacak.

**

Basın mensupları olarak zaman zaman parti, dernek ya da sivil toplum kuruluşlarından gelen bilgilendirmeler konusunda sıkıntı yaşarız. Kurum ya da kuruluşların basını bilgilendirme noktasında çoğu zaman eksikleri oluyor. Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe yönetimi bugüne kadar basın mensuplarıyla iletişim noktasında sınıfı geçmiş durumda. Ufak bir eleştirim; parti tarafından yapılan çalışmalar devamlı olarak basına haber şeklinde servis edilebilir. (Son örnek Anıtkabir ziyareti)

**

Başkan Gökhan Aktaş’ın toplumu yakından ilgilendiren konulara duyarsız kalmayışını takdir ediyorum. Örneğin son olarak corona virüs salgını hakkındaki söylemleri önemliydi. Siyasetçilerin tek görevi sadece siyasi söylemlerde bulunmak olmamalı. Vatandaşları yakından ilgilendiren konularda da açıklama yapmaları gayet önemli. Meselelere duyarlı ve tabanın sevdiği bir ilçe başkanıyla yola devam eden CHP Darıca ailesi, önümüzdeki zaman diliminde daha başarılı olacak görüntüsü çiziyor.

**

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.