CUMHURİYET MAHALLESİ'NİN SEMT PAZARI ÇOK BEĞENİLDİ!

Çayırova 19.10.2016 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CUMHURİYET MAHALLESİ'NİN SEMT PAZARI ÇOK BEĞENİLDİ!

Haftada 5 ayrı noktada sokak ve caddelerde kurulan pazarların yeni statü gereği kapalı pazar alanlarına çevrilmesi adına çalışmalarına hız veren Çayırova Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki semt pazarını tamamlayarak hizmete açtı.

Yaklaşık 3 Bin 500 metre alan üzerine kurulacak proje 6 aylık bir sürede tamamlandı. Ayrıca Kapalı Semt Pazarına ulaşım Çayırova Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sağlanacak. 2 Yeni Kapalı Semt Pazarı daha planlanıyor Belediye Başkanı Şevki Demirci, semt pazarlarının sokak ve caddelerden kaldırılarak yeni, modern bir tesis içerisinde hizmete sunmaya devam edeceklerini belirtti. Yaptığı değerlendirmede şunları kaydeden Demirci, “İlk Kapalı Semt Pazarımızı Cumhuriyet Mahallesi’nde aştık. Vatandaşlarımız beğendiklerini söyledi.  Akse Ve Çayırova Mahallelerinde 2 ayrı Semt Pazarı içinde proje çalışmalarını sürdürüyoruz. 3 Bin 500 metre alan içerisinde inşasına başladığımız ilk Kapalı Semt Pazarımız  örnek bir proje oldu. İlçe sakinlerimiz gelip burada temiz bir ortamda alışverişlerini yapabilecekler. Her zaman temiz ve taze ürünlerin satılacağı tesise ulaşım noktasında da vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet vereceğiz.” dedi. Kapalı Semt Pazarları Projelerinin tamamlanması ile birlikte Çayırova’da 3 ayrı noktada hizmet verileceğinin altını çizen Demirci, aynı zamanda bu semt pazarlarında kurban kesim noktaları da oluşturulacağını kaydetti. Kurban Bayramında yaşanan olumsuzlukları giderme ve sokaklarda kurban kesiminin tamamen kalkması adına bu çalışmayı da yapacaklarını ifade etti.  
Haftada 5 ayrı noktada sokak ve caddelerde kurulan pazarların yeni statü gereği kapalı pazar alanlarına çevrilmesi adına çalışmalarına hız veren Çayırova Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki semt pazarını tamamlayarak hizmete açtı.

Yaklaşık 3 Bin 500 metre alan üzerine kurulacak proje 6 aylık bir sürede tamamlandı. Ayrıca Kapalı Semt Pazarına ulaşım Çayırova Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sağlanacak.

2 Yeni Kapalı Semt Pazarı daha planlanıyor

Belediye Başkanı Şevki Demirci, semt pazarlarının sokak ve caddelerden kaldırılarak yeni, modern bir tesis içerisinde hizmete sunmaya devam edeceklerini belirtti. Yaptığı değerlendirmede şunları kaydeden Demirci, “İlk Kapalı Semt Pazarımızı Cumhuriyet Mahallesi’nde aştık. Vatandaşlarımız beğendiklerini söyledi.  Akse Ve Çayırova Mahallelerinde 2 ayrı Semt Pazarı içinde proje çalışmalarını sürdürüyoruz. 3 Bin 500 metre alan içerisinde inşasına başladığımız ilk Kapalı Semt Pazarımız  örnek bir proje oldu. İlçe sakinlerimiz gelip burada temiz bir ortamda alışverişlerini yapabilecekler. Her zaman temiz ve taze ürünlerin satılacağı tesise ulaşım noktasında da vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet vereceğiz.” dedi.

Kapalı Semt Pazarları Projelerinin tamamlanması ile birlikte Çayırova’da 3 ayrı noktada hizmet verileceğinin altını çizen Demirci, aynı zamanda bu semt pazarlarında kurban kesim noktaları da oluşturulacağını kaydetti. Kurban Bayramında yaşanan olumsuzlukları giderme ve sokaklarda kurban kesiminin tamamen kalkması adına bu çalışmayı da yapacaklarını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.