19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Gebze 29.10.2017 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

“Gebze Ticaret Odası” Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” dolayısıyla açıklamada bulundu.

“Gebze Ticaret Odası” Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı”  dolayısıyla açıklamada bulundu. Çiler açıklamasında, “19 Mayıs 1919’da,  ulusumuzun cesaretine ve Vatan sevgisine güvenen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışı ile başlayan Kurtuluş Mücadelemiz, Erzurum, Sivas Kongreleri ve Amasya Genelgelerinde alınan kararlar ve milletçe verilen inanılmaz mücadele sonucunda zaferle sonuçlanmıştır. 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun ardından,  milletimizin güçlü iradesi  29 Ekim 1923 tarihinde, Cumhuriyetimizin ilanıyla  taçlandırılmıştır.” CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN ORTAK GÖREVİ Çiler, “Çok zor koşullar altında kazanılan Cumhuriyetimize sahip çıkmak; ülkemizin ve ulusumuzun geleceği için çalışmak; mücadele etmek; hepimizin ortak görevidir. Bu zor görevin bilinciyle, insanüstü bir gayret ve fedakârlık ile elde edilen “Cumhuriyetimizin 94. Yıldönümü’nü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı”mızı  kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm şehitlerimizi, isimsiz kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyor, bayram sevincimizi coşkulu bir şekilde paylaşıyorum.” dedi.      
“Gebze Ticaret Odası” Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” dolayısıyla açıklamada bulundu.

“Gebze Ticaret Odası” Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı”  dolayısıyla açıklamada bulundu. Çiler açıklamasında, “19 Mayıs 1919’da,  ulusumuzun cesaretine ve Vatan sevgisine güvenen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışı ile başlayan Kurtuluş Mücadelemiz, Erzurum, Sivas Kongreleri ve Amasya Genelgelerinde alınan kararlar ve milletçe verilen inanılmaz mücadele sonucunda zaferle sonuçlanmıştır. 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun ardından,  milletimizin güçlü iradesi  29 Ekim 1923 tarihinde, Cumhuriyetimizin ilanıyla  taçlandırılmıştır.”

CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKMAK HEPİMİZİN ORTAK GÖREVİ

Çiler, “Çok zor koşullar altında kazanılan Cumhuriyetimize sahip çıkmak; ülkemizin ve ulusumuzun geleceği için çalışmak; mücadele etmek; hepimizin ortak görevidir. Bu zor görevin bilinciyle, insanüstü bir gayret ve fedakârlık ile elde edilen “Cumhuriyetimizin 94. Yıldönümü’nü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı”mızı  kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm şehitlerimizi, isimsiz kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyor, bayram sevincimizi coşkulu bir şekilde paylaşıyorum.” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.