ÇYDD 23 Nisan’ı kutladı!

Gebze 25.04.2019 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ÇYDD 23 Nisan’ı kutladı!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi tarafından 23 Nisan etkinlikleri gerçekleştirildi. ÇYDD Gebze Şubesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı üyelerin katılımı ve çocuklarla birlikte coşku ve neşe ile kutlama gerçekleştirildi. Gebze Kent Meydanında çelenk sunma töreniyle başlayan programda, ÇYDD Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar çocuklara ithafen konuştuktan sonra,   işaret dili eğitimi verilen çocuklar 23 Nisan şarkıları söyledi. Hemen akabinde şiirler okuyan çocukların hazırladığı gösteriler büyük beğeni topladı. ÇYDD Şube Başkanı Nurcan Çınar, dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan’ı bir kez daha coşku içerisinde kutlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, gazi Mustafa Kemal’in izinde cumhuriyetimize sahip çıktıklarını vurguladı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi tarafından 23 Nisan etkinlikleri gerçekleştirildi. ÇYDD Gebze Şubesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı üyelerin katılımı ve çocuklarla birlikte coşku ve neşe ile kutlama gerçekleştirildi.

Gebze Kent Meydanında çelenk sunma töreniyle başlayan programda, ÇYDD Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar çocuklara ithafen konuştuktan sonra,   işaret dili eğitimi verilen çocuklar 23 Nisan şarkıları söyledi. Hemen akabinde şiirler okuyan çocukların hazırladığı gösteriler büyük beğeni topladı. ÇYDD Şube Başkanı Nurcan Çınar, dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan’ı bir kez daha coşku içerisinde kutlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, gazi Mustafa Kemal’in izinde cumhuriyetimize sahip çıktıklarını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.