GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

ÇYDD Gebze Anıtkabir’de

Gebze 18.11.2019 - 15:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

ÇYDD Gebze Anıtkabir’de

Geleneksel 11. Çağdaş Gençlik Anıtkabir Buluşması, 16 Kasım 2019 Cumartesi günü gerçekleşti. Çağdaş Gençlik Anıtkabir buluşmasına ÇYDD Gebze Şubesi’ de 35 öğrenci ile katıldı. Edirne’den Van’a, İzmir’den Gaziantep’e kadar Türkiye’nin her yerinden ve Gebze’den toplam 2000 Çağdaş Genç, sabahın ilk ışıklarıyla Tandoğan Meydanı’nda buluştu. Saat 09:00’da Arslanlı Yol’ dan Anıtkabir’e yürüyüşe başlayan gençler, saat 10:30’da “Çağdaş Gençlik” çelengini resmî törenle mozoleye bırakarak saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir özel defterini imzalayan Çağdaş Gençlik Birimi Kolaylaştırıcısı Uğur Mumcu Yıldız, ‘’Çağdaş Gençlik’in Cumhuriyeti korumak ve Atatürk’e bağlılık konusundaki kararlılığını belirtti. ‘’Ne mutlu bize ki, kanatları altında yaşadığımız bu Aziz Cumhuriyet’in fikri hür, vicdanı hür evlatlarıyız. Çağdaş gençlik olarak gericiliğe karşı laikliği, sömürüye karşı emeği ve Çağdaş Türkiye için Çağdaş Gençlik’i son nefesimize kadar savunacağız.” dedi. GENÇLER ATA’NIN HUZURUNDA ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında, ‘’Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi olarak, Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerimiz ve kardelenlerimizle katıldığımız Büyük Anıtkabir Buluşmasında , Ata’mızın karşısına bu ülkenin aydınlık yüzü gençlerle çıkmak hem çok onur verici hem de çok heyecan vericiydi. Bu önemli ziyareti gerçekleştirebilmemiz için bize ulaşım desteği sağlayan Gebze Belediyesi’ ne ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz.’’ Açıklamalarında bulundu.

Geleneksel 11. Çağdaş Gençlik Anıtkabir Buluşması, 16 Kasım 2019 Cumartesi günü gerçekleşti. Çağdaş Gençlik Anıtkabir buluşmasına ÇYDD Gebze Şubesi’ de 35 öğrenci ile katıldı. Edirne’den Van’a, İzmir’den Gaziantep’e kadar Türkiye’nin her yerinden ve Gebze’den toplam 2000 Çağdaş Genç, sabahın ilk ışıklarıyla Tandoğan Meydanı’nda buluştu. Saat 09:00’da Arslanlı Yol’ dan Anıtkabir’e yürüyüşe başlayan gençler, saat 10:30’da “Çağdaş Gençlik” çelengini resmî törenle mozoleye bırakarak saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir özel defterini imzalayan Çağdaş Gençlik Birimi Kolaylaştırıcısı Uğur Mumcu Yıldız, ‘’Çağdaş Gençlik’in Cumhuriyeti korumak ve Atatürk’e bağlılık konusundaki kararlılığını belirtti. ‘’Ne mutlu bize ki, kanatları altında yaşadığımız bu Aziz Cumhuriyet’in fikri hür, vicdanı hür evlatlarıyız. Çağdaş gençlik olarak gericiliğe karşı laikliği, sömürüye karşı emeği ve Çağdaş Türkiye için Çağdaş Gençlik’i son nefesimize kadar savunacağız.” dedi.

GENÇLER ATA’NIN HUZURUNDA

ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında, ‘’Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi olarak, Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerimiz ve kardelenlerimizle katıldığımız Büyük Anıtkabir Buluşmasında , Ata’mızın karşısına bu ülkenin aydınlık yüzü gençlerle çıkmak hem çok onur verici hem de çok heyecan vericiydi. Bu önemli ziyareti gerçekleştirebilmemiz için bize ulaşım desteği sağlayan Gebze Belediyesi’ ne ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz.’’ Açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.