19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇYDD okuma alışkanlığını arttırıyor!

Gebze 13.09.2019 - 09:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

ÇYDD okuma alışkanlığını arttırıyor!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Gebze Şubesi “Okuyalım Okutalım” Projesini sürdürmeye devam ediyor. Etkinlik kapsamında önceki gün Çağdaş Yaşam Gönüllüleri, öğrenciler ve vatandaşlarla Gebze Muhsin Yazıcıoğlu Parkında bir okuma etkinliği gerçekleştirdi. Konu ile alakalı bir açıklama yapan ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi olarak Okuyalım Okutalım” Projemizi tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Gönüllülerimizin bağışlarıyla oluşturulan ve sürekli büyütülen derneğimiz bünyesindeki kütüphanemizde Çağdaş Yaşam gönüllüleri ve öğrencilerimizle okuma etkinliğimizi her hafta gerçekleştiriyoruz.” OKUMA ALIŞKANLIĞINI ARTTIRACAĞIZ ‘Okuyalım, Okutalım’ projesi her hafta Çarşamba günleri saat 14.30’da yapılıyor. Kitap okuma etkinliğimiz ile ilçemizde okuma alışkanlığını arttırabilmek ilk hedeflerimiz arasında yer alıyor. Kitap okuma etkinliğimizi bazen kütüphanemizde,  bazen sahilde, bazen de parklarda yapıyoruz. Bu hafta Gebze Muhsin Yazıcıoğlu Parkında gerçekleştirdik. Kitap okuma etkinliğimiz çok keyifli ve verimliydi.” dedi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Gebze Şubesi “Okuyalım Okutalım” Projesini sürdürmeye devam ediyor. Etkinlik kapsamında önceki gün Çağdaş Yaşam Gönüllüleri, öğrenciler ve vatandaşlarla Gebze Muhsin Yazıcıoğlu Parkında bir okuma etkinliği gerçekleştirdi. Konu ile alakalı bir açıklama yapan ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi olarak Okuyalım Okutalım” Projemizi tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Gönüllülerimizin bağışlarıyla oluşturulan ve sürekli büyütülen derneğimiz bünyesindeki kütüphanemizde Çağdaş Yaşam gönüllüleri ve öğrencilerimizle okuma etkinliğimizi her hafta gerçekleştiriyoruz.”

OKUMA ALIŞKANLIĞINI ARTTIRACAĞIZ

‘Okuyalım, Okutalım’ projesi her hafta Çarşamba günleri saat 14.30’da yapılıyor. Kitap okuma etkinliğimiz ile ilçemizde okuma alışkanlığını arttırabilmek ilk hedeflerimiz arasında yer alıyor. Kitap okuma etkinliğimizi bazen kütüphanemizde,  bazen sahilde, bazen de parklarda yapıyoruz. Bu hafta Gebze Muhsin Yazıcıoğlu Parkında gerçekleştirdik. Kitap okuma etkinliğimiz çok keyifli ve verimliydi.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.