‘’Dadaşlar’a yakışan bir gece olacak’’

Kocaeli 07.01.2018 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Dadaşlar’a yakışan bir gece olacak’’

KEDFE BAŞKANI TEKİN DURSUN 10.YIL ŞÖLENİ ÖNCESİ KONUŞTU:

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE) 13 Ocak’ta Gebze Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan 10.yıl gecesi öncesinde kahvaltıda bir araya geldi. 32 dernek başkanı ve KEDFE yönetiminin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıda Başkan Tekin Dursun, Dadaşlar’a yakışan bir gece olacağını söyledi. Yavuz Usta Cağ Kebap’ta düzenlenen istişare kahvaltısında gündem 13 Ocak’ta yapılacak olan KEDFE 10.yıl gecesi oldu. Yoğun katılımın olduğu kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajlarıyla tüm hemşehrilerini 10.yıl gecesine davet eden KEDFE Başkanı Tekin Dursun, birbirinden önemli isimlerin sahne alacağı gecenin Erzurum’a yakışır bir şekilde geçeceğine inandığını söyledi. Erzurumlular’ın her alanda fark yarattığını, arayan değil aranan kişiler olduğunu kaydeden Dursun, KEDFE olarak yeni dönemde aktif çalışmalara devam ederek topluma fayda sağlamaya devam edeceklerini bildirdi. ŞAKAR: DADAŞLAR GEBZE’Yİ İNLETECEK KEDFE tanıtım medyadan sorumlu başkan yardımcısı ve aynı zamanda 10.yıl gecesi komisyon başkanı Köksal Şakar da 10.yıl gecesi ile ilgili mesajlar vererek, hem geceye katılacak olan kişi sayısı hem de gecenin içeriği anlamında oldukça renkli geçeceğine inandığını belirterek, ‘’Allah’ın izniyle Dadaşlar Gebze’yi inletecek’’dedi. Hemşehrilerinden 10.yıl gecesine zamanında gelmelerini isteyen Şakar, Gebze Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan büyük şölenin saat 18.30’da başlayacağını sözlerine ekledi.
KEDFE BAŞKANI TEKİN DURSUN 10.YIL ŞÖLENİ ÖNCESİ KONUŞTU:

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE) 13 Ocak’ta Gebze Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan 10.yıl gecesi öncesinde kahvaltıda bir araya geldi. 32 dernek başkanı ve KEDFE yönetiminin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıda Başkan Tekin Dursun, Dadaşlar’a yakışan bir gece olacağını söyledi.

Yavuz Usta Cağ Kebap’ta düzenlenen istişare kahvaltısında gündem 13 Ocak’ta yapılacak olan KEDFE 10.yıl gecesi oldu. Yoğun katılımın olduğu kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajlarıyla tüm hemşehrilerini 10.yıl gecesine davet eden KEDFE Başkanı Tekin Dursun, birbirinden önemli isimlerin sahne alacağı gecenin Erzurum’a yakışır bir şekilde geçeceğine inandığını söyledi. Erzurumlular’ın her alanda fark yarattığını, arayan değil aranan kişiler olduğunu kaydeden Dursun, KEDFE olarak yeni dönemde aktif çalışmalara devam ederek topluma fayda sağlamaya devam edeceklerini bildirdi.

ŞAKAR: DADAŞLAR GEBZE’Yİ İNLETECEK

KEDFE tanıtım medyadan sorumlu başkan yardımcısı ve aynı zamanda 10.yıl gecesi komisyon başkanı Köksal Şakar da 10.yıl gecesi ile ilgili mesajlar vererek, hem geceye katılacak olan kişi sayısı hem de gecenin içeriği anlamında oldukça renkli geçeceğine inandığını belirterek, ‘’Allah’ın izniyle Dadaşlar Gebze’yi inletecek’’dedi. Hemşehrilerinden 10.yıl gecesine zamanında gelmelerini isteyen Şakar, Gebze Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan büyük şölenin saat 18.30’da başlayacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.