19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DADAŞLAR’DAN 4-4’LÜK TURNUVA

Spor 14.08.2016 - 15:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DADAŞLAR’DAN 4-4’LÜK TURNUVA

DADAŞLAR’DAN 4-4’LÜK TURNUVA

Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları, sosyal ve kültürel projelerinin yanı sıra sporda da fark yaratmaya başladı. Darıca’da faaliyet gösteren 40 Erzurum derneğine bağlı gençleri futbol turnuvasında buluşturan Gençlik Kolları, oldukça renkli bir organizasyona imza attı. Turnuvada ilk maç Darıca Erzurumlular Derneği ile Erzurum Aziziye Akdağ Derneği arasında oynandı. Kıran kırana mücadeleye sahne olan maç 4-4’lük eşitlikle sonuçlandı. HEDEF: BİRLİK VE BERABERLİK Turnuva ile ilgili bilgiler veren Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Fatih Çetinkaya, ‘’Hedefimiz Darıca’da yaşayan genç Erzurumlu hemşehrilerimizi bir araya getirerek birlik ve beraberliği sağlamak.  Turnuvamızın Darıca’mıza ve derneğimize hayırlı olmasını diliyorum’’dedi. ÇETİNKAYA’DAN KİCK BOKS MÜJDESİ Öte yandan Çetinkaya, 2017 Ocak ayından itibaren Kick Boks derslerine başlayacaklarını söyledi. Sosyal, kültürel ve spor alanında etkin bir oluşum gerçekleştirmeyi amaç edindiklerini kaydeden Çetinkaya, gençlik kolları olarak aktif bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirterek, desteklerinden dolayı Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal ve gençlik kollarına teşekkür etti.
DADAŞLAR’DAN 4-4’LÜK TURNUVA

Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları, sosyal ve kültürel projelerinin yanı sıra sporda da fark yaratmaya başladı. Darıca’da faaliyet gösteren 40 Erzurum derneğine bağlı gençleri futbol turnuvasında buluşturan Gençlik Kolları, oldukça renkli bir organizasyona imza attı. Turnuvada ilk maç Darıca Erzurumlular Derneği ile Erzurum Aziziye Akdağ Derneği arasında oynandı. Kıran kırana mücadeleye sahne olan maç 4-4’lük eşitlikle sonuçlandı.

HEDEF: BİRLİK VE BERABERLİK

Turnuva ile ilgili bilgiler veren Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Fatih Çetinkaya, ‘’Hedefimiz Darıca’da yaşayan genç Erzurumlu hemşehrilerimizi bir araya getirerek birlik ve beraberliği sağlamak.  Turnuvamızın Darıca’mıza ve derneğimize hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.

ÇETİNKAYA’DAN KİCK BOKS MÜJDESİ

Öte yandan Çetinkaya, 2017 Ocak ayından itibaren Kick Boks derslerine başlayacaklarını söyledi. Sosyal, kültürel ve spor alanında etkin bir oluşum gerçekleştirmeyi amaç edindiklerini kaydeden Çetinkaya, gençlik kolları olarak aktif bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirterek, desteklerinden dolayı Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal ve gençlik kollarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.