Dadaşlar’dan görkemli bayramlaşma

Kocaeli 14.08.2019 - 15:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dadaşlar’dan görkemli bayramlaşma

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), Kurban Bayramı’nın 3’ncü gününde geleneksel bayramlaşma törenini görkemli bir şekilde gerçekleştirdi.

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), Kurban Bayramı’nın 3’ncü gününde geleneksel bayramlaşma törenini görkemli bir şekilde gerçekleştirdi. Geçtiğimiz aylarda faaliyete giren KEDFE’nin modern merkezinde yapılan bayramlaşma törenine protokol de büyük ilgi gösterdi. KEDFE Başkanı Tekin Dursun’un ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine;  Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, KEDFE ikinci dönem başkanı Muhammet Şık, OLFED Başkanı İsrafil Kamacı, ilçe ve köy dernek başkanları, KEDFE yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Erzurumlu katıldı.     BAŞKAN DURSUN’DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU Bayramlaşma töreninde hemşehrilerini selamlayarak konuşma yapan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, tüm hemşehrilerinin bayramını kutladı. Birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Dursun, “Bayramlar dostlukların kardeşliğin samimiyetin egemen olduğu günlerdir. Bu mübarek günlerin kardeşliğimizi ve birliğimizi daim kılmasını yüce Allahtan diliyorum, yaptığımız ibadetlerimizi Allah kabul etsin. Hepimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.     1 EYLÜL’DEKİ PİKNİĞE DAVET Öte yandan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, KEDFE’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 11’ncisini düzenleyeceği piknik organizasyonuna tüm Kocaeli’de yaşayan hemşehrilerini davet etti. Gölcük Hasaneyn Yaylası’nda gerçekleşecek olan görkemli pikniği bir hayli önemsediklerini belirten Başkan Dursun, “Birlik ve beraberliğimizin pekişmesi adına büyük önem verdiğimiz geleneksel piknik şölenimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.    
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), Kurban Bayramı’nın 3’ncü gününde geleneksel bayramlaşma törenini görkemli bir şekilde gerçekleştirdi.

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), Kurban Bayramı’nın 3’ncü gününde geleneksel bayramlaşma törenini görkemli bir şekilde gerçekleştirdi. Geçtiğimiz aylarda faaliyete giren KEDFE’nin modern merkezinde yapılan bayramlaşma törenine protokol de büyük ilgi gösterdi. KEDFE Başkanı Tekin Dursun’un ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine;  Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, KEDFE ikinci dönem başkanı Muhammet Şık, OLFED Başkanı İsrafil Kamacı, ilçe ve köy dernek başkanları, KEDFE yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Erzurumlu katıldı.

 

 

BAŞKAN DURSUN’DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Bayramlaşma töreninde hemşehrilerini selamlayarak konuşma yapan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, tüm hemşehrilerinin bayramını kutladı. Birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Dursun, “Bayramlar dostlukların kardeşliğin samimiyetin egemen olduğu günlerdir. Bu mübarek günlerin kardeşliğimizi ve birliğimizi daim kılmasını yüce Allahtan diliyorum, yaptığımız ibadetlerimizi Allah kabul etsin. Hepimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

1 EYLÜL’DEKİ PİKNİĞE DAVET

Öte yandan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, KEDFE’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 11’ncisini düzenleyeceği piknik organizasyonuna tüm Kocaeli’de yaşayan hemşehrilerini davet etti. Gölcük Hasaneyn Yaylası’nda gerçekleşecek olan görkemli pikniği bir hayli önemsediklerini belirten Başkan Dursun, “Birlik ve beraberliğimizin pekişmesi adına büyük önem verdiğimiz geleneksel piknik şölenimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.