Dadaşlar geri döndü

Spor 19.07.2020 - 16:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dadaşlar geri döndü

1 yıl aradan sonra Süper Lig’e geri dönen BB Erzurumspor’un coşkusu bölgemizde de görülmeye değerdi. Erzurum nüfusunun yoğun olduğu Darıca ve Çayırova’da şampiyonluğu kutlayan Dadaşlar, gönüllerince eğlendiler. Ve Dadaşlar Süper Lig’e geri döndü. Geçen sezon Süper Lig’den şanssız bir şekilde düşen BB Erzurumspor, 1 yıl aradan sonra Süper Lig’e yeniden yükseldi. 34.hafta maçında sahasında Ümraniyespor’u 4-1 mağlup ederek sezonu 62 puanla 2.sırada tamamlayan Dadaşlar, adını Süper Lig’e yazdırmayı başardı. Mavi beyazlıların Süper Lig sevincinin doruk yaptığı noktalardan biri de Gebze bölgesi oldu. Özellikle Erzurum nüfusunun yoğun olduğu Darıca ve Çayırova’da BB Erzurumspor’un muhteşem başarısına kayıtsız kalmayan Dadaşlar, sokaklara dökülerek şampiyonluğu kutladılar. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, darıca Belediye Başkan Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir de, Erzurumlular’ın sevincine ortak olarak sosyal medyadan Dadaşlar’a tebrik mesajı gönderdiler.  

1 yıl aradan sonra Süper Lig’e geri dönen BB Erzurumspor’un coşkusu bölgemizde de görülmeye değerdi. Erzurum nüfusunun yoğun olduğu Darıca ve Çayırova’da şampiyonluğu kutlayan Dadaşlar, gönüllerince eğlendiler.

Ve Dadaşlar Süper Lig’e geri döndü. Geçen sezon Süper Lig’den şanssız bir şekilde düşen BB Erzurumspor, 1 yıl aradan sonra Süper Lig’e yeniden yükseldi. 34.hafta maçında sahasında Ümraniyespor’u 4-1 mağlup ederek sezonu 62 puanla 2.sırada tamamlayan Dadaşlar, adını Süper Lig’e yazdırmayı başardı. Mavi beyazlıların Süper Lig sevincinin doruk yaptığı noktalardan biri de Gebze bölgesi oldu. Özellikle Erzurum nüfusunun yoğun olduğu Darıca ve Çayırova’da BB Erzurumspor’un muhteşem başarısına kayıtsız kalmayan Dadaşlar, sokaklara dökülerek şampiyonluğu kutladılar. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, darıca Belediye Başkan Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir de, Erzurumlular’ın sevincine ortak olarak sosyal medyadan Dadaşlar’a tebrik mesajı gönderdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.