Dadaşlar için iftar vakti

Darıca 18.06.2017 - 15:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dadaşlar için iftar vakti

RAMAZAN AYININ COŞKUSU DARICA ERZURUMLULAR DERNEĞİ’NDE YAŞANDI

Darıca Erzurumlular Derneği, önceki gün gerçekleştirilen iftar programında bir araya geldi. Son derece sıcak ve samimi bir ortamda bir araya gelen Dadaşlar, ramazan aynının huzurunu ve coşkusunu hep birlikte yaşadılar. Dernek lokalindeki iftara katılım oldukça fazla olurken, Erzrumlular Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında dualarla oruçlarını açtılar. Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal güzel bir misafirperverlik örneği gösterirken, davetlileri kapıda karşılayarak yakın ilgi gösterdi. Başkan Topal, iftar programına katılan protokol üyelerine hemşehrilerine teşekkür etti.                 İFTARA YOĞUN KATILIM Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal’ın ev sahipliğinde dernek lokalinde gerçekleşen iftar programına; Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk, Çayırova Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Kocaeli  Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, Oltu Dernekler Federasyonu Başkanı Murat Güzel, Darıca Şenkayalılar Dernek Başkanı Ayhan Çaldız, Darıca Şenkayalılar önceki dönem Dernek Başkanı Köksal Şakar, , mahalle muhtarları ve Erzurum ilçe ve köy dernek başkanları ile dernek üyelerinden oluşan yaklaşık 200 kişi katıldı.                    
RAMAZAN AYININ COŞKUSU DARICA ERZURUMLULAR DERNEĞİ’NDE YAŞANDI

Darıca Erzurumlular Derneği, önceki gün gerçekleştirilen iftar programında bir araya geldi. Son derece sıcak ve samimi bir ortamda bir araya gelen Dadaşlar, ramazan aynının huzurunu ve coşkusunu hep birlikte yaşadılar. Dernek lokalindeki iftara katılım oldukça fazla olurken, Erzrumlular Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında dualarla oruçlarını açtılar. Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal güzel bir misafirperverlik örneği gösterirken, davetlileri kapıda karşılayarak yakın ilgi gösterdi. Başkan Topal, iftar programına katılan protokol üyelerine hemşehrilerine teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

İFTARA YOĞUN KATILIM

Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal’ın ev sahipliğinde dernek lokalinde gerçekleşen iftar programına; Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk, Çayırova Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Kocaeli  Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, Oltu Dernekler Federasyonu Başkanı Murat Güzel, Darıca Şenkayalılar Dernek Başkanı Ayhan Çaldız, Darıca Şenkayalılar önceki dönem Dernek Başkanı Köksal Şakar, , mahalle muhtarları ve Erzurum ilçe ve köy dernek başkanları ile dernek üyelerinden oluşan yaklaşık 200 kişi katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.