Dadaşlar Kenetlendi

Kocaeli 17.12.2018 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dadaşlar Kenetlendi

Kentimizde yaşayan Erzurumlular, Kocaeli Erzurum Dernekler Platformu’nun ev sahipliğinde bir araya geldi

YOĞUN KATILIM Kocaeli’de yaşayan soğuk iklimin sıcak insanları Erzurumlular, düzenlenen birlik gecesinde bir araya geldi. Kocaeli Erzurum Dernekler Platformu’nun ev sahipliğinde Antikkapı Restoran’da düzenlenen geceye; Kocaeli Valiliği Özel Kalem Müdürü Erhan Dündar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffet Çintimar, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, AK Parti İzmit İlçe Başkan Vekili Rıfat Akbaş, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok, Gebze Erzurumlular Derneği Başkanı Gıyasettin Çeliker, Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir, Kartepe Erzurumlular Derneği Başkanı Hüseyin Şimşek, Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği Başkanı Mahmut Alıcı, Darıca Oltulular Derneği Başkanı Muhsin Aslan, Körfez İspir Yaylalı Köyü Derneği Başkanı Erdal Sağlam ve çok sayıda Erzurumlu katılım gösterdi. Programın açılışını gerçekleştiren Gözütok’un konuşmasının ardından halk oyunları ekibi Erzurum’a ait figürleri sergiledi. Halk oyunları gösterisinin ardından çalınan Erzurum’a ait türküler kulakların pasını sildi. Anlamlı gecede Kocaeli’de yaşayan Erzurumlular birlikte vakit geçirme imkanı buldu. KOCAELİ’DE TEMSİL EDİLMEK İSTİYORUZ Erzurumluların bir araya geldiği toplantının açılış konuşmasını Kocaeli Erzurum Dernekler Platformu adına yapan Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok, “Bizler doğduğumuz yerden buraya geldik. Buradan bazı serzenişlerde bulunmak istiyorum; biz bugün ki programı, bu akşam için dernekler platformu olarak hazırladık. Bizler, Kocaeli’de en yüksek nüfus oranına sahip olanlarız. Ama ne hikmetse Erzurumlular Kocaeli’de çok temsil edilmiyor. Artık Dadaşlarla ayrım yapılmadan bizde Kocaeli’de temsil etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.  BAŞI DİK DADAŞLARIZ Konuşmasının devamında Gözütok, “Bizde Kocaeli’de temsil edilmek istiyoruz. Erzurumlular vatanseverdir. Soğuk memleketin sıcak insanlarıyız biz. Biz misafirperveriz. Biz dik başlı değil, başı dik Dadaşlarız. Önümüzde seçim süreci var. Dernekler olarak siyaset yapmayız ve bizler siyaset üstüyüz. Gebze’sinden Kandıra’sına kadar, siyasilerin bizleri değerlendirilmesini istiyoruz. İlgi gösterirseniz, ilgi gösteririz. Bizlere ilgi gösterirseniz, sizlere bakış açımız değişir” şeklinde konuştu
Kentimizde yaşayan Erzurumlular, Kocaeli Erzurum Dernekler Platformu’nun ev sahipliğinde bir araya geldi

YOĞUN KATILIM

Kocaeli’de yaşayan soğuk iklimin sıcak insanları Erzurumlular, düzenlenen birlik gecesinde bir araya geldi. Kocaeli Erzurum Dernekler Platformu’nun ev sahipliğinde Antikkapı Restoran’da düzenlenen geceye; Kocaeli Valiliği Özel Kalem Müdürü Erhan Dündar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffet Çintimar, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, AK Parti İzmit İlçe Başkan Vekili Rıfat Akbaş, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok, Gebze Erzurumlular Derneği Başkanı Gıyasettin Çeliker, Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir, Kartepe Erzurumlular Derneği Başkanı Hüseyin Şimşek, Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği Başkanı Mahmut Alıcı, Darıca Oltulular Derneği Başkanı Muhsin Aslan, Körfez İspir Yaylalı Köyü Derneği Başkanı Erdal Sağlam ve çok sayıda Erzurumlu katılım gösterdi. Programın açılışını gerçekleştiren Gözütok’un konuşmasının ardından halk oyunları ekibi Erzurum’a ait figürleri sergiledi. Halk oyunları gösterisinin ardından çalınan Erzurum’a ait türküler kulakların pasını sildi. Anlamlı gecede Kocaeli’de yaşayan Erzurumlular birlikte vakit geçirme imkanı buldu.

KOCAELİ’DE TEMSİL EDİLMEK İSTİYORUZ

Erzurumluların bir araya geldiği toplantının açılış konuşmasını Kocaeli Erzurum Dernekler Platformu adına yapan Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok, “Bizler doğduğumuz yerden buraya geldik. Buradan bazı serzenişlerde bulunmak istiyorum; biz bugün ki programı, bu akşam için dernekler platformu olarak hazırladık. Bizler, Kocaeli’de en yüksek nüfus oranına sahip olanlarız. Ama ne hikmetse Erzurumlular Kocaeli’de çok temsil edilmiyor. Artık Dadaşlarla ayrım yapılmadan bizde Kocaeli’de temsil etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

BAŞI DİK DADAŞLARIZ

Konuşmasının devamında Gözütok, “Bizde Kocaeli’de temsil edilmek istiyoruz. Erzurumlular vatanseverdir. Soğuk memleketin sıcak insanlarıyız biz. Biz misafirperveriz. Biz dik başlı değil, başı dik Dadaşlarız. Önümüzde seçim süreci var. Dernekler olarak siyaset yapmayız ve bizler siyaset üstüyüz. Gebze’sinden Kandıra’sına kadar, siyasilerin bizleri değerlendirilmesini istiyoruz. İlgi gösterirseniz, ilgi gösteririz. Bizlere ilgi gösterirseniz, sizlere bakış açımız değişir” şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.