Dadaşlar şehitlerimiz için Kur’an okuttu

Kocaeli 06.03.2020 - 13:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dadaşlar şehitlerimiz için Kur’an okuttu

Toplumsal duyarlılığı ile her kesimin taktirini toplayan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), geçtiğimiz günlerde Suriye’nin İdlib kentindeki hain hava saldırısında şehit düşen askerlerimiz için Kur’an-ı Kerim okuttu. KEDFE’nin Körfez’de bulunan federasyon binasında gerçeklen ve yoğun katılımın olduğu programa, KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Kocaeli Erzurum Vakıf Başkanı Ahmet Önal, Kocaeli İl Milli Eğitim Şube Müdürü İmdat Akbaba, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, OLFED Başkanı İsrafil Kamacı, Prof.Dr.Bahattin Türetken, dernek başkanları ve çok sayıda Erzurumlu katıldı. DURSUN: KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN Suriye'de kendileri için mücadele veren askerleri her zaman desteklediklerini ifade eden KEDFE Başkanı Tekin Dursun, “Hepimiz üzüntülü ve acılıyız. Biz her zaman askerlerimizin ve Türk milletimizin yanındayız. Şehit olan tüm askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Allah mücadeleye devam eden askerlerimizin yardımcısı olsun” dedi. Kur-an’ı Kerim Tilaveti’nin ardından birlikte getirilen salavat ve yapılan dualarla şehitlerimiz anıldı.                

Toplumsal duyarlılığı ile her kesimin taktirini toplayan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), geçtiğimiz günlerde Suriye’nin İdlib kentindeki hain hava saldırısında şehit düşen askerlerimiz için Kur’an-ı Kerim okuttu. KEDFE’nin Körfez’de bulunan federasyon binasında gerçeklen ve yoğun katılımın olduğu programa, KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Kocaeli Erzurum Vakıf Başkanı Ahmet Önal, Kocaeli İl Milli Eğitim Şube Müdürü İmdat Akbaba, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, OLFED Başkanı İsrafil Kamacı, Prof.Dr.Bahattin Türetken, dernek başkanları ve çok sayıda Erzurumlu katıldı.

DURSUN: KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN

Suriye'de kendileri için mücadele veren askerleri her zaman desteklediklerini ifade eden KEDFE Başkanı Tekin Dursun, “Hepimiz üzüntülü ve acılıyız. Biz her zaman askerlerimizin ve Türk milletimizin yanındayız. Şehit olan tüm askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Allah mücadeleye devam eden askerlerimizin yardımcısı olsun” dedi. Kur-an’ı Kerim Tilaveti’nin ardından birlikte getirilen salavat ve yapılan dualarla şehitlerimiz anıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.