19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dadaşlar TBMM’ye çıkarma yaptı

15.01.2016 - 11:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dadaşlar TBMM’ye çıkarma yaptı

KEDFE 1 Kasım seçimlerinin ardından TBMM 26. Dönem Milletvekili seçilen Kocaeli milletvekillerini ve Erzurum milletvekillerini ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

KEDFE 1 Kasım seçimlerinin ardından TBMM 26. Dönem Milletvekili seçilen Kocaeli milletvekillerini ve Erzurum milletvekillerini ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi. Kocaeli’nin en büyük sivil toplum kuruluşları için de yer alan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, KEDFE Yönetim Kurulu üyeleri ve Erzurum Dernek Başkanlarından oluşan 20 kişilik bir heyet önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)’ne gitti. TBMM’ de Kocaeli milletvekillerini ve Erzurum milletvekillerini ziyaret eden heyet görevlerine yeni başlayan vekillere hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Vekillere Kocaeli ve Erzurum adına yapılacak olan tüm çalışmalarda katkıda bulunmak için daima hazır oldukların belirten KEDFE Başkanı Tekin Dursun, tüm vekillerle tek tek farklı konularda istişarede bulunduklarını söyledi. Vekillerin ziyaretten dolayı çok memnuniyet duyduklarını ifade eden Dursun, vekilleri federasyonun çalışmaları hakkında bilgilendirdiğini belirtti. MAKAMLARINDA ZİYARET Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, KEDFE Yönetim Kurulu üyeleri ve Erzurum Dernek Başkanları, Ak Parti 26. Dönem Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, İlyas Şeker, Sami Çakır, Zeki Aygün’ü, CHP 26. Dönem Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ve Haydar Akar’ı, Ak Parti 26. Dönem  Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Orhan Deligöz, Mustafa Ilıcalı’yı, MHP 26. Dönem Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın’ı TBMM’de bulunan makamlarında, Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Arge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve TBMM 26. Dönem Erzurum Milletvekili Recep Akdağ’ı Ak Parti Genel Merkezinde bulunan makamında ziyaret ettiler.
KEDFE 1 Kasım seçimlerinin ardından TBMM 26. Dönem Milletvekili seçilen Kocaeli milletvekillerini ve Erzurum milletvekillerini ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

KEDFE 1 Kasım seçimlerinin ardından TBMM 26. Dönem Milletvekili seçilen Kocaeli milletvekillerini ve Erzurum milletvekillerini ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Kocaeli’nin en büyük sivil toplum kuruluşları için de yer alan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, KEDFE Yönetim Kurulu üyeleri ve Erzurum Dernek Başkanlarından oluşan 20 kişilik bir heyet önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)’ne gitti. TBMM’ de Kocaeli milletvekillerini ve Erzurum milletvekillerini ziyaret eden heyet görevlerine yeni başlayan vekillere hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Vekillere Kocaeli ve Erzurum adına yapılacak olan tüm çalışmalarda katkıda bulunmak için daima hazır oldukların belirten KEDFE Başkanı Tekin Dursun, tüm vekillerle tek tek farklı konularda istişarede bulunduklarını söyledi. Vekillerin ziyaretten dolayı çok memnuniyet duyduklarını ifade eden Dursun, vekilleri federasyonun çalışmaları hakkında bilgilendirdiğini belirtti.

MAKAMLARINDA ZİYARET

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, KEDFE Yönetim Kurulu üyeleri ve Erzurum Dernek Başkanları, Ak Parti 26. Dönem Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, İlyas Şeker, Sami Çakır, Zeki Aygün’ü, CHP 26. Dönem Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ve Haydar Akar’ı, Ak Parti 26. Dönem  Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Orhan Deligöz, Mustafa Ilıcalı’yı, MHP 26. Dönem Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın’ı TBMM’de bulunan makamlarında, Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Arge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve TBMM 26. Dönem Erzurum Milletvekili Recep Akdağ’ı Ak Parti Genel Merkezinde bulunan makamında ziyaret ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.