Dağınıklığın İlacı: OKUR

Kocaeli 20.05.2019 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dağınıklığın İlacı: OKUR

Kocaeli Ak Parti camiasında ki belirsizlik devam ederken, toparlayıcı rolü üstlenecek olan ağabey isim arayışıda devam ediyor. Ak Parti içinde birçok eski belediye başkanı, vekil ve yine eski il başkanlarının ismi telafuz edilirken Mehmet Ali Okur'da bu isimler arasına girdi.

Darıca, Çayırova ve Dilovası'nın belde olduğu dönemlerde Gebze Ak Parti İlçe Başkanı olarak büyük bir coğrafya alanında siyaset yapan ve bu görevi de başarı ile yürüten Mehmet Ali Okur siyasi grafiğini vekilliğe kadar yükseltti. Gebze Ak Parti İlçe Başkanı olarak kuruluşundan itibaren uzun yıllar mesai yapan Okur halen partisinin verdiği tüm görevleri başarı ile yerine getiriyor ve Ak Parti'nin önemli neferlerinden olmaya devam ediyor. DAVA ADAMI PROFİLİNDE ÖRNEK İSİM Partisinde ilçe başkanlığından vekilliğe ardından da MARTEK başkanlığı görevine kadar aldığı her görevi başarı ile yerine getiren Mehmet Ali Okur, Kocaeli'nin tüm ilçelerine hakim bir isim. Kocaeli siyasetini çok iyi bilen Okur'un ilişkileride üst seviyede olduğu biliniyor. Kocaeli Ak Parti İl Başkanlığı için aranan toparlayıcı ve ağabey isim olarak Okur ortaya çıkan isimler arasında en önde olduğuda camia içinde yorumlanıyor.
Kocaeli Ak Parti camiasında ki belirsizlik devam ederken, toparlayıcı rolü üstlenecek olan ağabey isim arayışıda devam ediyor. Ak Parti içinde birçok eski belediye başkanı, vekil ve yine eski il başkanlarının ismi telafuz edilirken Mehmet Ali Okur'da bu isimler arasına girdi.

Darıca, Çayırova ve Dilovası'nın belde olduğu dönemlerde Gebze Ak Parti İlçe Başkanı olarak büyük bir coğrafya alanında siyaset yapan ve bu görevi de başarı ile yürüten Mehmet Ali Okur siyasi grafiğini vekilliğe kadar yükseltti. Gebze Ak Parti İlçe Başkanı olarak kuruluşundan itibaren uzun yıllar mesai yapan Okur halen partisinin verdiği tüm görevleri başarı ile yerine getiriyor ve Ak Parti'nin önemli neferlerinden olmaya devam ediyor.

DAVA ADAMI PROFİLİNDE ÖRNEK İSİM

Partisinde ilçe başkanlığından vekilliğe ardından da MARTEK başkanlığı görevine kadar aldığı her görevi başarı ile yerine getiren Mehmet Ali Okur, Kocaeli'nin tüm ilçelerine hakim bir isim. Kocaeli siyasetini çok iyi bilen Okur'un ilişkileride üst seviyede olduğu biliniyor. Kocaeli Ak Parti İl Başkanlığı için aranan toparlayıcı ve ağabey isim olarak Okur ortaya çıkan isimler arasında en önde olduğuda camia içinde yorumlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.