“Daha büyük felaketler kapıda”

Spor 15.05.2020 - 13:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Daha büyük felaketler kapıda”

KILIÇ’TAN TFF’YE SİTEM VAR:

Darıca Gençlerbirliği’nin şampiyonlukla taçlandırdığı 2017-18 sezonunun ilk 11 haftasında sarı yeşillileri çalıştıran teknik direktör Gürses Kılıç, gazetemize açıklamalarda bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun ligleri oynatma kararına tepki gösteren Kılıç, önemli mesajlar verdi. İşte Kılıç’ın açıklamaları: KULÜPLER VAKALARI GİZLİYOR Artık güne, ‘Acaba bugün kimin koronavirüs testi pozitif çıkacak’ korkusu ile uyanmaya başladık. İnanın birçok kulüp ortaya çıkan vakaları gizliyor. Süper Lig ve 1.Lig’de bu kadar pozitif vaka varken, alt liglerdeki durumun çok daha vahim olduğunu düşünüyorum. Test yapıldı da ne oldu? Topbaşı yapan takımlar yeniden dağıtılacak, ardından yeniden toplanacak. Sonra yeni bir test… Bu durumun elle tutulur hiçbir yanı yok. Federasyon çok büyük bir yanlış karara imza attı. 40 DERECEDE FUTBOL OYNATMAK ACIMASIZLIKTIR Nereden tutsan elinde kalıyor. Diyelim ki böyle bir salgın yok. Liglerin başlayacağı tarih başlı başına bir skandal. Son yılların en sıcak yaz mevsimi olacağı söyleniyor. Temmuz ayında 40 derece sıcaklıkta sporcuları sahaya sürmek acımasızlıktır. İnsan sağlığına verilen önem bu mu? Güneydoğu Anadolu’da ve Akdeniz’de birçok takım var. O bölgede forma terleten oyunculara yazık değil mi? ALT LİGLER OYNATILMAZ Bana göre ligler tescil edilmeli. Liderler şampiyon edilip, küme düşme kaldırılabilir. Bu senaryoda eğer Play-Off oynatılırsa, mücadele edecek takım sayısı arttırılabilir. Öngörüm; Süper Lig ve 1.Lig oynatıldıktan sonra duruma bakılıp alt ligler hakkında karar verilecek. Ben 2.Lig, 3.Lig ve Bal liginin oynanacağına inanmıyorum. Oynatılması halinde TFF gelecek sezonu da kaybeder. SORUMLULUĞU KİM ALACAK? Sağlıklı çalışma ortamı olmayışı, bizleri de soğutuyor. Hepimizin ailesi ve sevdikleri var. Bu şartlarda nasıl çalışıp, hangi psikolojiyle evimizi gidip de çocuklarımıza sarılacağız. Allah korusun olası kötü bir durum yaşanması halinde bunun sorumluluğunu kim alacak? Umarım alınan bu yanlış karardan geri adım atılır ve olası büyük felaketlerin önüne geçilir. Aksi taktirde daha büyük felaketler kapıda.
KILIÇ’TAN TFF’YE SİTEM VAR:

Darıca Gençlerbirliği’nin şampiyonlukla taçlandırdığı 2017-18 sezonunun ilk 11 haftasında sarı yeşillileri çalıştıran teknik direktör Gürses Kılıç, gazetemize açıklamalarda bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun ligleri oynatma kararına tepki gösteren Kılıç, önemli mesajlar verdi. İşte Kılıç’ın açıklamaları:

KULÜPLER VAKALARI GİZLİYOR

Artık güne, ‘Acaba bugün kimin koronavirüs testi pozitif çıkacak’ korkusu ile uyanmaya başladık. İnanın birçok kulüp ortaya çıkan vakaları gizliyor. Süper Lig ve 1.Lig’de bu kadar pozitif vaka varken, alt liglerdeki durumun çok daha vahim olduğunu düşünüyorum. Test yapıldı da ne oldu? Topbaşı yapan takımlar yeniden dağıtılacak, ardından yeniden toplanacak. Sonra yeni bir test… Bu durumun elle tutulur hiçbir yanı yok. Federasyon çok büyük bir yanlış karara imza attı.

40 DERECEDE FUTBOL OYNATMAK ACIMASIZLIKTIR

Nereden tutsan elinde kalıyor. Diyelim ki böyle bir salgın yok. Liglerin başlayacağı tarih başlı başına bir skandal. Son yılların en sıcak yaz mevsimi olacağı söyleniyor. Temmuz ayında 40 derece sıcaklıkta sporcuları sahaya sürmek acımasızlıktır. İnsan sağlığına verilen önem bu mu? Güneydoğu Anadolu’da ve Akdeniz’de birçok takım var. O bölgede forma terleten oyunculara yazık değil mi?

ALT LİGLER OYNATILMAZ

Bana göre ligler tescil edilmeli. Liderler şampiyon edilip, küme düşme kaldırılabilir. Bu senaryoda eğer Play-Off oynatılırsa, mücadele edecek takım sayısı arttırılabilir. Öngörüm; Süper Lig ve 1.Lig oynatıldıktan sonra duruma bakılıp alt ligler hakkında karar verilecek. Ben 2.Lig, 3.Lig ve Bal liginin oynanacağına inanmıyorum. Oynatılması halinde TFF gelecek sezonu da kaybeder.

SORUMLULUĞU KİM ALACAK?

Sağlıklı çalışma ortamı olmayışı, bizleri de soğutuyor. Hepimizin ailesi ve sevdikleri var. Bu şartlarda nasıl çalışıp, hangi psikolojiyle evimizi gidip de çocuklarımıza sarılacağız. Allah korusun olası kötü bir durum yaşanması halinde bunun sorumluluğunu kim alacak? Umarım alınan bu yanlış karardan geri adım atılır ve olası büyük felaketlerin önüne geçilir. Aksi taktirde daha büyük felaketler kapıda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.