‘’Daha güçlü bir Gebzespor’’

Spor 07.08.2018 - 14:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Daha güçlü bir Gebzespor’’

KUŞDİL VE DEMİR BASIN MENSUPLARININ KARŞISINA ÇIKTI

30 Haziran’da gerçekleşen kongrede Gebzespor yönetimine giren Cem Demir ve Gökçer Kuşdil, önceki gün düzenledikleri basın toplantısında geride kalan 38 günün değerlendirmesini yaptılar. Gebzespor Basın Sözcüsü Gökçer Kuşdil ve Genel Sekreter Cem Demir, basın toplantısı düzenledi. Birbirinden önemli konular hakkında açıklamalar yapan Kuşdil ve Demir, yeni sezonda daha güçlü bir Gebzespor hedeflediklerini söyledi. Mor beyazlılarda basın sözcülüğü görevini yürüten Gökçer Kuşdil yaptığı açıklamada, Gebzespor’un marka değerini daha yukarıya taşıma adına ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini belirterek şöyle konuştu: KUŞDİL: CAMİAMIZIN YARINLARINA IŞIK TUTMAK İSTİYORUZ ‘’Başta belediye başkanımız ve kulüp başkanımız olmak üzere, yönetim kurulunda yer alan abilerimiz ve yol arkadaşlarımız ile birlikte kulübümüzün menfaatlerini düşünerek hareket ediyoruz. 5 yıl aradan sonra profesyonel lig heyecanı yaşayacak olan Gebzespor’umuzu sadece sportif değil, idari anlamda da doğru ve şeffaf bir şekilde yöneterek bu büyük camianın yarınlarına ışık tutmayı hedefliyoruz. Yönetim olarak beklentimiz ve arzumuz, Gebze halkının desteğini arkamıza alarak birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü bir Gebzespor ortaya çıkarmak’’dedi. CEM DEMİR’DEN ÖNEMLİ BİLGİLER Gebzespor Genel Sekreteri Cem Demir ise basın mensuplarını ve kamuoyunu bilgilendirme adına detaylı bir rapor sundu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni sezondaki prosedürleri ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Demir, kombine kartlar, protokol giriş ve çıkışları ve yeni sezonda uygulanacak olan turnike sistemi hakkında yönetim olarak aldıkları kararları açıkladı. DEMİR: TFF SEYİRCİ KONUSUNDA ÇOK TİTİZ Demir, TFF’nin iç saha maçlarını biletli kaç kişinin izlediğini net rakam olarak kendilerinden istediğini ve biletsiz seyirci alımının prosedür olarak kesinlikle olmayacağını vurgulayarak, ‘’Bu konuda taraftarlarımızdan anlayış bekliyoruz. Geçen sezon amatör ligde mücadele ettiğimiz için TFF’nin böyle bir şartı yoktu. Yeni sezonda profesyonel ligde olacağımız için TFF bu konuda net ve kararlı bir tutum sergiliyor. Turnike sistemi ile maça girecek olan biletli seyirci sayısı kayıtlara geçecek’’dedi. KOMBİNE KARTI OLMAYAN PROTOKOLE GİREMEYECEK Kombine kartlar ile ilgili konuşan Demir, taraftar kombine kartlarının 200 TL, protokol kombine kartlarının ise 5 Bin TL olduğunu açıkladı. Yeni sezona ‘’Takımına sahip çık’’ sloganıyla başladıklarını kaydeden Demir, ‘’Özellikle geçen sezon protokol tribününde yaşadığımız krizin tekrar yaşanmaması adına bazı kararlar aldık. Protokol tribününe kombine kartı olmayan hiç kimse giremeyecek. Bu sayede herkesin yeri belli olacak’’dedi.
KUŞDİL VE DEMİR BASIN MENSUPLARININ KARŞISINA ÇIKTI

30 Haziran’da gerçekleşen kongrede Gebzespor yönetimine giren Cem Demir ve Gökçer Kuşdil, önceki gün düzenledikleri basın toplantısında geride kalan 38 günün değerlendirmesini yaptılar.

Gebzespor Basın Sözcüsü Gökçer Kuşdil ve Genel Sekreter Cem Demir, basın toplantısı düzenledi. Birbirinden önemli konular hakkında açıklamalar yapan Kuşdil ve Demir, yeni sezonda daha güçlü bir Gebzespor hedeflediklerini söyledi. Mor beyazlılarda basın sözcülüğü görevini yürüten Gökçer Kuşdil yaptığı açıklamada, Gebzespor’un marka değerini daha yukarıya taşıma adına ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini belirterek şöyle konuştu:

KUŞDİL: CAMİAMIZIN YARINLARINA IŞIK TUTMAK İSTİYORUZ

‘’Başta belediye başkanımız ve kulüp başkanımız olmak üzere, yönetim kurulunda yer alan abilerimiz ve yol arkadaşlarımız ile birlikte kulübümüzün menfaatlerini düşünerek hareket ediyoruz. 5 yıl aradan sonra profesyonel lig heyecanı yaşayacak olan Gebzespor’umuzu sadece sportif değil, idari anlamda da doğru ve şeffaf bir şekilde yöneterek bu büyük camianın yarınlarına ışık tutmayı hedefliyoruz. Yönetim olarak beklentimiz ve arzumuz, Gebze halkının desteğini arkamıza alarak birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü bir Gebzespor ortaya çıkarmak’’dedi.

CEM DEMİR’DEN ÖNEMLİ BİLGİLER

Gebzespor Genel Sekreteri Cem Demir ise basın mensuplarını ve kamuoyunu bilgilendirme adına detaylı bir rapor sundu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni sezondaki prosedürleri ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Demir, kombine kartlar, protokol giriş ve çıkışları ve yeni sezonda uygulanacak olan turnike sistemi hakkında yönetim olarak aldıkları kararları açıkladı.

DEMİR: TFF SEYİRCİ KONUSUNDA ÇOK TİTİZ

Demir, TFF’nin iç saha maçlarını biletli kaç kişinin izlediğini net rakam olarak kendilerinden istediğini ve biletsiz seyirci alımının prosedür olarak kesinlikle olmayacağını vurgulayarak, ‘’Bu konuda taraftarlarımızdan anlayış bekliyoruz. Geçen sezon amatör ligde mücadele ettiğimiz için TFF’nin böyle bir şartı yoktu. Yeni sezonda profesyonel ligde olacağımız için TFF bu konuda net ve kararlı bir tutum sergiliyor. Turnike sistemi ile maça girecek olan biletli seyirci sayısı kayıtlara geçecek’’dedi.

KOMBİNE KARTI OLMAYAN PROTOKOLE GİREMEYECEK

Kombine kartlar ile ilgili konuşan Demir, taraftar kombine kartlarının 200 TL, protokol kombine kartlarının ise 5 Bin TL olduğunu açıkladı. Yeni sezona ‘’Takımına sahip çık’’ sloganıyla başladıklarını kaydeden Demir, ‘’Özellikle geçen sezon protokol tribününde yaşadığımız krizin tekrar yaşanmaması adına bazı kararlar aldık. Protokol tribününe kombine kartı olmayan hiç kimse giremeyecek. Bu sayede herkesin yeri belli olacak’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.