DAHA YENİ BAŞLIYOR!

Kocaeli 10.02.2015 - 15:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

DAHA YENİ BAŞLIYOR!

DAHA YENİ BAŞLIYOR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, kentte dün geceden bu yana etkili olan kar yağışı, bugün öğleden sonra saatte 80 kilometre hızla esecek rüzgarla yer yer fırtına şeklinde görülecek.    Anadolu Yakası'nda kuvvetli olmak üzere kent genelinde aralıklarla  sürecek kar yağışı, yarın akşama kadar devam edecek.    Kar kalınlığının yüksek kesimlerde 15-20 santimetre arasında olması  beklenirken, sahil bölgelerinde 5 santimetreye kadar kar görülebilecek.  Kentte gece sıcaklığının sıfırın altına düşmesi beklenirken, yarın  gündüz sıcaklığının ise 2 derece olacağı öngörülüyor.    Bu arada, yetkililer sürücülerin kar lastiği olmadan trafiğe  çıkmamaları ve vatandaşların mümkün olduğunca toplu taşıma araçlarını  kullanmaları uyarısında bulundu.   
DAHA YENİ BAŞLIYOR!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, kentte dün geceden bu yana etkili olan kar yağışı, bugün öğleden sonra saatte 80 kilometre hızla esecek rüzgarla yer yer fırtına şeklinde görülecek. 
 
Anadolu Yakası'nda kuvvetli olmak üzere kent genelinde aralıklarla  sürecek kar yağışı, yarın akşama kadar devam edecek. 
 
Kar kalınlığının yüksek kesimlerde 15-20 santimetre arasında olması  beklenirken, sahil bölgelerinde 5 santimetreye kadar kar görülebilecek. 
Kentte gece sıcaklığının sıfırın altına düşmesi beklenirken, yarın  gündüz sıcaklığının ise 2 derece olacağı öngörülüyor. 
 
Bu arada, yetkililer sürücülerin kar lastiği olmadan trafiğe  çıkmamaları ve vatandaşların mümkün olduğunca toplu taşıma araçlarını  kullanmaları uyarısında bulundu. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.