DAL'dan Erzincan kafilesine yakın ilgi

Spor 24.04.2016 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DAL'dan Erzincan kafilesine yakın ilgi

Darıca G.B eski Kulüp Başkanı Özcan Dal, bugün oynanacak olan Darıca G.B-24 Erzincanspor maçı için Bayramoğlu Hegzagone Otel’de kampa giren Erzincanspor yönetimini sabah kahvaltısında ağırladı.

Darıca G.B maçını takip etmek için Ankara’dan Darıca’ya gelen Ak Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram ile Darıca Kızılay Başkanı Nusret Oliger, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır, Erzincanspor Kulüp Başkanı Ahmet Tanoğlu, Erzincanspor kulüp yöneticileri ve bölgemizde yaşayan bir çok Erzincanlı iş adamı da kahvaltıda hazır bulundular. DAL’DAN MAÇA DAVET VAR Erzincanspor Kulübü yöneticileriyle samimi bir ortamda sohbete tutulan Özcan Dal, bugün oynanacak olan mücadelenin dostça ve centilmence geçmesi temennisinde bulunarak, hem Darıcalılar’ı hem de Darıca’da yaşayan Erzincanlılar’ı maça davet etti. Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma bugün saat 15:30’da başlayacak.
Darıca G.B eski Kulüp Başkanı Özcan Dal, bugün oynanacak olan Darıca G.B-24 Erzincanspor maçı için Bayramoğlu Hegzagone Otel’de kampa giren Erzincanspor yönetimini sabah kahvaltısında ağırladı.

Darıca G.B maçını takip etmek için Ankara’dan Darıca’ya gelen Ak Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram ile Darıca Kızılay Başkanı Nusret Oliger, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır, Erzincanspor Kulüp Başkanı Ahmet Tanoğlu, Erzincanspor kulüp yöneticileri ve bölgemizde yaşayan bir çok Erzincanlı iş adamı da kahvaltıda hazır bulundular.

DAL’DAN MAÇA DAVET VAR

Erzincanspor Kulübü yöneticileriyle samimi bir ortamda sohbete tutulan Özcan Dal, bugün oynanacak olan mücadelenin dostça ve centilmence geçmesi temennisinde bulunarak, hem Darıcalılar’ı hem de Darıca’da yaşayan Erzincanlılar’ı maça davet etti. Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma bugün saat 15:30’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.