DAL resmen BAŞKAN

Spor 14.02.2015 - 20:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

DAL resmen BAŞKAN

Bugün yapılan kongre sonucunda Darıca Gençlerbirliği yeni başkanını seçti.

Darıca Gençlerbirliği’nde yapılan kongre sonunda başkanlığa Özcan Dal seçilirken , üçüncü ligde şampiyonluk yarışı veren kulüpte yeni yönetim şampiyonluk sözü verdi. Uzun yıllardır kulüp Başkanlığı yapan Halil Akbaşoğlu’nun yerine işadamı Özcan Dal başkanlığa seçilirken, oluşan yeni yönetimde bölgenin tanınan isimleri yer aldı.Darıca Belediyesi Meclis salonunda yapılan kongrede kulüp bütçesi onaylanarak ibraz edildi.Tek listeyle yapılan seçimlerin ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Kulübün Onursal Başkanı Şükrü Karabacak , Halil Akbaşoğlu ve yönetimine kulübe bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti. DARICA SPOR ŞEHRİ OLACAK Başkan Karabacak konuşmasında yapılan kan değişikliğiyle birlikte Darıca Gençlerbirliği’nin sezonu şampiyon tamamlayarak ikinci lige çıkması için herkesin birlik içinde hareket etmesi gerekliliği üzerinde durarak , “kulüp başkanından yönetimine , taraftarından ilçe halkına kadar herkes Darıca Gençlerbirliği’nin başarısı için elini taşın altına koymalıdır.Bizler yıllardır maddi manevi her türlü desteği veriyoruz, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.Sadece futbolda değil diğer branşlarda da ilçemizin spor şehri olması için çalışıyoruz.Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübümüz iki yıldır gençlerde Avrupa şampiyonu olarak göğsümüzü kabartıyor.Bu başarının diğer branşlarda da devamı adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Yeni branşlarla Darıca adını sporda marka haline getireceğiz. İlçemizde kuracağımız Spor Köyü ile birlikte bölge gençlerini ülke sporuna kazandırmayı hedefliyoruz.Yeni yönetime başarılar diliyor ve şimdiden şampiyonluk sözünü veriyoruz.” diyerek düşüncelerini açıkladı. Darıca Gençlerbirliği’nde yapılan kongre sonunda başkanlığa seçilen Özcan Dal ise bu onurlu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacaklarını ifade ederek , sezon sonunda şampiyonluk sözü verdi.
Bugün yapılan kongre sonucunda Darıca Gençlerbirliği yeni başkanını seçti.

Darıca Gençlerbirliği’nde yapılan kongre sonunda başkanlığa Özcan Dal seçilirken , üçüncü ligde şampiyonluk yarışı veren kulüpte yeni yönetim şampiyonluk sözü verdi.

Uzun yıllardır kulüp Başkanlığı yapan Halil Akbaşoğlu’nun yerine işadamı Özcan Dal başkanlığa seçilirken, oluşan yeni yönetimde bölgenin tanınan isimleri yer aldı.Darıca Belediyesi Meclis salonunda yapılan kongrede kulüp bütçesi onaylanarak ibraz edildi.Tek listeyle yapılan seçimlerin ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Kulübün Onursal Başkanı Şükrü Karabacak , Halil Akbaşoğlu ve yönetimine kulübe bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

DARICA SPOR ŞEHRİ OLACAK

Başkan Karabacak konuşmasında yapılan kan değişikliğiyle birlikte Darıca Gençlerbirliği’nin sezonu şampiyon tamamlayarak ikinci lige çıkması için herkesin birlik içinde hareket etmesi gerekliliği üzerinde durarak , “kulüp başkanından yönetimine , taraftarından ilçe halkına kadar herkes Darıca Gençlerbirliği’nin başarısı için elini taşın altına koymalıdır.Bizler yıllardır maddi manevi her türlü desteği veriyoruz, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.Sadece futbolda değil diğer branşlarda da ilçemizin spor şehri olması için çalışıyoruz.Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübümüz iki yıldır gençlerde Avrupa şampiyonu olarak göğsümüzü kabartıyor.Bu başarının diğer branşlarda da devamı adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Yeni branşlarla Darıca adını sporda marka haline getireceğiz. İlçemizde kuracağımız Spor Köyü ile birlikte bölge gençlerini ülke sporuna kazandırmayı hedefliyoruz.Yeni yönetime başarılar diliyor ve şimdiden şampiyonluk sözünü veriyoruz.” diyerek düşüncelerini açıkladı.

Darıca Gençlerbirliği’nde yapılan kongre sonunda başkanlığa seçilen Özcan Dal ise bu onurlu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacaklarını ifade ederek , sezon sonunda şampiyonluk sözü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.