Dalgalı cezaevinde!

Dilovası 13.10.2019 - 16:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dalgalı cezaevinde!

Dilovası Belediye Meclisi’nin Ekim ayı oturumunda Başkan Hamza Şayir’in Barış Pınarı Harekâtı’na yönelik destek mesajlarına tepki gösterdiği ve TSK için ‘Zalim’ ifadesi kullandığı iddia edilen Saadet Partisi Meclis Üyesi Metin Dalgalı, gözaltına alınmasının ardından tutuklanarak Kandıra cezaevine gönderildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Fırat’ın doğusunda başlattığı Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili terör örgütünün propagandası yapanlara yönelik soruşturmalar sürüyor. Bu kapsamda Dilovası Belediyesi Meclisi’nin Ekim ayı oturumunda Başkan Hamza Şayir’in harekâta yönelik destek mesajlarına tepki gösterediği ve TSK’nın yürüttüğü operasyonu ‘zalimlik’ olarak yorumladığı iddia edilen Saadet Partisi Meclis Üyesi Metin Dalgalı, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Dilovası’ndaki evinde gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen Metin Dalgalı, ‘Terör örgütü propagandası’ yapmak suçundan tutuklanarak Kandıra cezaevine gönderildi. METİN DALGALI NE DEMİŞTİ? 31 Mart yerel seçimleri öncesinde HDP’den Saadet Partisi’ne transfer olan Metin Dalgalı, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in başkanlığında gerçekleşen Ekim ayı meclis toplantısında, “Bu savaş mazlumlar ile zalimlerin savaşıdır. Söz konusu mazlumlar olunca AK Parti, CHP, MHP gibi zalimler birleşirler onun için mazlumları görmezden gelenler kardeşlikten bahsedemezler” dediği iddia edildi.
Dilovası Belediye Meclisi’nin Ekim ayı oturumunda Başkan Hamza Şayir’in Barış Pınarı Harekâtı’na yönelik destek mesajlarına tepki gösterdiği ve TSK için ‘Zalim’ ifadesi kullandığı iddia edilen Saadet Partisi Meclis Üyesi Metin Dalgalı, gözaltına alınmasının ardından tutuklanarak Kandıra cezaevine gönderildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Fırat’ın doğusunda başlattığı Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili terör örgütünün propagandası yapanlara yönelik soruşturmalar sürüyor. Bu kapsamda Dilovası Belediyesi Meclisi’nin Ekim ayı oturumunda Başkan Hamza Şayir’in harekâta yönelik destek mesajlarına tepki gösterediği ve TSK’nın yürüttüğü operasyonu ‘zalimlik’ olarak yorumladığı iddia edilen Saadet Partisi Meclis Üyesi Metin Dalgalı, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Dilovası’ndaki evinde gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen Metin Dalgalı, ‘Terör örgütü propagandası’ yapmak suçundan tutuklanarak Kandıra cezaevine gönderildi.

METİN DALGALI NE DEMİŞTİ?

31 Mart yerel seçimleri öncesinde HDP’den Saadet Partisi’ne transfer olan Metin Dalgalı, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in başkanlığında gerçekleşen Ekim ayı meclis toplantısında, “Bu savaş mazlumlar ile zalimlerin savaşıdır. Söz konusu mazlumlar olunca AK Parti, CHP, MHP gibi zalimler birleşirler onun için mazlumları görmezden gelenler kardeşlikten bahsedemezler” dediği iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.