19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dalkılıç’ın itirazları sonuç vermedi!

Darıca 05.04.2019 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dalkılıç’ın itirazları sonuç vermedi!

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nin Dilovası Belediye Başkan adayı olarak seçime giren, ancak yaklaşık 1400 oy farkla seçimi kaybeden Ercan Dalkılıç, değerlendirmelerde bulundu

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nin Dilovası Belediye Başkan adayı olarak seçime giren, ancak yaklaşık 1400 oy farkla seçimi kaybeden Ercan Dalkılıç, değerlendirmelerde bulundu. Dilovası’nın Kurucu Belediye Başkanı olan ve bu görevi üç dönem sürdüren Dalkılıç, aday olduğu son iki seçimi ise çok az farklarla kaybetti. Dilovası’nda seçim sonuçlarıyla ilgili İlçe seçim kuruluna yaptıkları itirazların reddedildiğini ifade eden Dalkılıç, Seçim sonuçlarına ekibimizin çalışması üzerine itiraz edilmiş olup, bu itiraz sonucunda kuruldan 4’e 3 red edildikten sonra süreç tamamlanmıştır. Vicdanlarımız rahat. Bu saatten sonra hizmetlerin takipçisi olacağız.”dedi. TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI Seçim boyunca kendisine destek verenlere teşekkür mesajı yayınlayan Dalkılıç, “Bu süre zarfında bütün benlikleri İle mücadele veren ekibime, bizlere hizmet eden çaycımızdan, ofis sorumlularımıza, İlçe başkanımız ve yönetimine, Kadın Kolları Başkanımız ve yönetimine, Gençlik Kolları Başkanımız ve yönetimine, Mahalle Başkanlarımız ve yönetimlerine, Bizler ile birleşip omuz omuza yürüyen parti bileşenlerimize ve ekiplerine teşekkür ederim. Biz bu seçimlerde kimseyi ötekileştirmedik, birleştirdik.”dedi.
31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nin Dilovası Belediye Başkan adayı olarak seçime giren, ancak yaklaşık 1400 oy farkla seçimi kaybeden Ercan Dalkılıç, değerlendirmelerde bulundu

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nin Dilovası Belediye Başkan adayı olarak seçime giren, ancak yaklaşık 1400 oy farkla seçimi kaybeden Ercan Dalkılıç, değerlendirmelerde bulundu. Dilovası’nın Kurucu Belediye Başkanı olan ve bu görevi üç dönem sürdüren Dalkılıç, aday olduğu son iki seçimi ise çok az farklarla kaybetti. Dilovası’nda seçim sonuçlarıyla ilgili İlçe seçim kuruluna yaptıkları itirazların reddedildiğini ifade eden Dalkılıç, Seçim sonuçlarına ekibimizin çalışması üzerine itiraz edilmiş olup, bu itiraz sonucunda kuruldan 4’e 3 red edildikten sonra süreç tamamlanmıştır. Vicdanlarımız rahat. Bu saatten sonra hizmetlerin takipçisi olacağız.”dedi.

TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI

Seçim boyunca kendisine destek verenlere teşekkür mesajı yayınlayan Dalkılıç, “Bu süre zarfında bütün benlikleri İle mücadele veren ekibime, bizlere hizmet eden çaycımızdan, ofis sorumlularımıza, İlçe başkanımız ve yönetimine, Kadın Kolları Başkanımız ve yönetimine, Gençlik Kolları Başkanımız ve yönetimine, Mahalle Başkanlarımız ve yönetimlerine, Bizler ile birleşip omuz omuza yürüyen parti bileşenlerimize ve ekiplerine teşekkür ederim. Biz bu seçimlerde kimseyi ötekileştirmedik, birleştirdik.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.