Dalkılıç, pazarcı esnafını dinledi!

Dilovası 27.01.2019 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dalkılıç, pazarcı esnafını dinledi!

Diliskelesi Cumartesi pazarını gezen Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, esnafla sohbet etti dertlerini dinledi. Öğlen olmasına rağmen pazarda siftah yapmayan esnaf olduğunu söyleyen pazarcı esnafı Başkan adayı Dalkılıç’a dert yandı.

Diliskelesi Cumartesi pazarını gezen Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, esnafla sohbet etti dertlerini dinledi. Öğlen olmasına rağmen pazarda siftah yapmayan esnaf olduğunu söyleyen pazarcı esnafı Başkan adayı Dalkılıç’a dert yandı. Ticaret ile uğraşan herkesin bitme noktasına geldiğini söyleyen Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, bunun en net örneğinin pazarcı esnafı olduğunu söyleyerek, görüyorsunuz Diliskelesi Cumartesi pazarını geziyoruz saat olmuş onbeş ama hala siftah yapmayan esnafımız bulunuyor bunun çok acı bir tablo olduğunu belirtti. “YAZIKTIR GÜNAHTIR SİFTAHSIZ ESNAFIMIZ VAR” Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik tablonun içler acısı olduğunu çarşıya pazara gidenin sokağa çıkanın bunu htiğini ancak hala devlet kanallarından ve yandaş ekranlardan ülkenin adeta çok büyük bir bolluk ve refah seviyesinde yaşadığının empoze edildiğini ve suni pansumanlarla günün kurtarıldığını ifade eden Dilovası Başkan Adayı Dalkılıç, “Beceremedikleri her sorunda çözümü dış güçlere bağlıyorlar. İnsanların alım güçleri yarı yarıdan fazla düştü. TUİK yetkilileri enflasyon rakamını açıklıyor istedikleri gibi olmayınca hemen görevden alıyorlar. Sayıştay belediyelerde ki yolsuzlukları açıklıyor hemen görevden alınıyor. Gerçeklere kimsenin tahammülü kalmamış. İşte şimdi Diliskelesi pazarındayız normal şartlarda ülkenin, iktidarın lanse ettiği gibi olduğunu farz edelim burada yürümekte zorlanmamız lazım ama pazarda kimse yok. Gelenler de fiyatlara bakıp bakıp gidiyor. Kimsenin alım gücü kalamadı. Halk patlama noktasına geldi. Siftah yapmayan esnafımız var. Patates, soğan, domates, yeşil biber, patlıcan kimse bunlara el süremiyor. Kuyumcu dükkânı gibi sanki. Her şey ateş pahası. Bu insanlar evlerine ne götürecek mutfakta hanım kardeşlerimiz tencerelerinde ne kaynatacak. Dünyanın en verimli topraklarına sahip olup tüm tahıl ürünlerini dışarıdan alıyoruz. Yazıktır günahtır bu halka yapılan reva görülen zulüm.” dedi.
Diliskelesi Cumartesi pazarını gezen Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, esnafla sohbet etti dertlerini dinledi. Öğlen olmasına rağmen pazarda siftah yapmayan esnaf olduğunu söyleyen pazarcı esnafı Başkan adayı Dalkılıç’a dert yandı.

Diliskelesi Cumartesi pazarını gezen Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, esnafla sohbet etti dertlerini dinledi. Öğlen olmasına rağmen pazarda siftah yapmayan esnaf olduğunu söyleyen pazarcı esnafı Başkan adayı Dalkılıç’a dert yandı. Ticaret ile uğraşan herkesin bitme noktasına geldiğini söyleyen Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, bunun en net örneğinin pazarcı esnafı olduğunu söyleyerek, görüyorsunuz Diliskelesi Cumartesi pazarını geziyoruz saat olmuş onbeş ama hala siftah yapmayan esnafımız bulunuyor bunun çok acı bir tablo olduğunu belirtti.

“YAZIKTIR GÜNAHTIR SİFTAHSIZ ESNAFIMIZ VAR”

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik tablonun içler acısı olduğunu çarşıya pazara gidenin sokağa çıkanın bunu htiğini ancak hala devlet kanallarından ve yandaş ekranlardan ülkenin adeta çok büyük bir bolluk ve refah seviyesinde yaşadığının empoze edildiğini ve suni pansumanlarla günün kurtarıldığını ifade eden Dilovası Başkan Adayı Dalkılıç, “Beceremedikleri her sorunda çözümü dış güçlere bağlıyorlar. İnsanların alım güçleri yarı yarıdan fazla düştü. TUİK yetkilileri enflasyon rakamını açıklıyor istedikleri gibi olmayınca hemen görevden alıyorlar. Sayıştay belediyelerde ki yolsuzlukları açıklıyor hemen görevden alınıyor. Gerçeklere kimsenin tahammülü kalmamış. İşte şimdi Diliskelesi pazarındayız normal şartlarda ülkenin, iktidarın lanse ettiği gibi olduğunu farz edelim burada yürümekte zorlanmamız lazım ama pazarda kimse yok. Gelenler de fiyatlara bakıp bakıp gidiyor. Kimsenin alım gücü kalamadı. Halk patlama noktasına geldi. Siftah yapmayan esnafımız var. Patates, soğan, domates, yeşil biber, patlıcan kimse bunlara el süremiyor. Kuyumcu dükkânı gibi sanki. Her şey ateş pahası. Bu insanlar evlerine ne götürecek mutfakta hanım kardeşlerimiz tencerelerinde ne kaynatacak. Dünyanın en verimli topraklarına sahip olup tüm tahıl ürünlerini dışarıdan alıyoruz. Yazıktır günahtır bu halka yapılan reva görülen zulüm.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.