Dalkılıç’tan Kömürcüler sözü!

Dilovası 31.01.2019 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dalkılıç’tan Kömürcüler sözü!

Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, Kayapınar ve Turgut Özal mahalleleri gençleriyle buluştu. Dalkılıç, seçim çalışmaları kapsamında bu kez gençlerle bir araya geldi. İddialı bir şekilde seçime hazırlanan Dalkılıç, Kömürcülerle ilgili mücadele sözü verdi. Gençlerin gösterdiği sevgiden çok mutlu olan Dalkılıç, “Siz ne güzel gençlersiniz, Turgut Özal Ve Kayapınar Gençliği..Bizlere gönüllerini açan Turgut Özal, Kayapınar Gençlik Derneği Başkanı Hayrettin kardeşime ve yönetimine teşekkür ederim. Sözüm Söz, ilk günden Kömürcülerle mücadelemize başlayacağız.”dedi. Haber: Kübra AKABALI

Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, Kayapınar ve Turgut Özal mahalleleri gençleriyle buluştu. Dalkılıç, seçim çalışmaları kapsamında bu kez gençlerle bir araya geldi. İddialı bir şekilde seçime hazırlanan Dalkılıç, Kömürcülerle ilgili mücadele sözü verdi. Gençlerin gösterdiği sevgiden çok mutlu olan Dalkılıç, “Siz ne güzel gençlersiniz, Turgut Özal Ve Kayapınar Gençliği..Bizlere gönüllerini açan Turgut Özal, Kayapınar Gençlik Derneği Başkanı Hayrettin kardeşime ve yönetimine teşekkür ederim. Sözüm Söz, ilk günden Kömürcülerle mücadelemize başlayacağız.”dedi.

Haber: Kübra AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.