19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA 23 NİSAN’I SAHİLDE KUTLADI

Darıca 24.04.2016 - 13:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA 23 NİSAN’I SAHİLDE KUTLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Darıca’da da yapılan değişik etkinliklerle kutlanırken, bu yılki kutlamalar Darıca sahildeki amfi tiyatroda gerçekleşti. Havanın da güzel olması sebebiyle sahili dolduran Darıca’lı vatandaşlar öğrencilerin yaptıkları gösterileri ayakta alkışladılar.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Darıca Milli Eğitim Müdürü Ali Oztosun’un  günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri günün anlam ve önemini belirten  şiirler ve konuşmalar ile devam etti.Darıca’daki ilköğretim okullarının sunduğu folklör gösterileri,şiirler , günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, mini konser  gibi değişik aktivitelerle dolu program amfi tiyatroyu dolduran seyirciler tarafından büyük bir keyifle takip edildi.Etkinliklerin sonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ilçe protokolü tarafından ödülleri takdim edildi.  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Darıca’da da yapılan değişik etkinliklerle kutlanırken, bu yılki kutlamalar Darıca sahildeki amfi tiyatroda gerçekleşti.

Havanın da güzel olması sebebiyle sahili dolduran Darıca’lı vatandaşlar öğrencilerin yaptıkları gösterileri ayakta alkışladılar.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Darıca Milli Eğitim Müdürü Ali Oztosun’un  günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri günün anlam ve önemini belirten  şiirler ve konuşmalar ile devam etti.Darıca’daki ilköğretim okullarının sunduğu folklör gösterileri,şiirler , günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, mini konser  gibi değişik aktivitelerle dolu program amfi tiyatroyu dolduran seyirciler tarafından büyük bir keyifle takip edildi.Etkinliklerin sonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ilçe protokolü tarafından ödülleri takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.