19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA ‘4’ KÖŞE 4-0

Spor 02.04.2017 - 18:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA ‘4’ KÖŞE 4-0

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 30.haftasında konuk ettiği Diyarbekirspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, hem ligin ilk yarısındaki 3-0’lık yenilgiyi telafi ederek rakibinin ikili avrajda önüne geçti, hem de olası Play-Off eşleşmesi öncesinde rakibine gözdağı verdi. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 1000 futbol sever takip etti. Mücadeleyi Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk ve Diyarbekirspor Başkanı Fevzi İlhanlı birlikte izlediler. DEVREYE 2 FARKLI ÖNDE GİRDİK Mücadeleye etkili başlayan taraf sarı yeşilli temsilcimiz oldu. Abuzer ile kaleyi iki kez yoklayan Darıca G.B, golü de yine aynı isimle buldu. Karşılaşmanın 33.dakikasında Sinan’ın ortasında topa diziyle dokunan Abuzer, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 44.dakika usta ayak Cafercan ile penaltıdan farkı 2’ye çıkaran sarı yeşilliler, devreye 2-0 önde girdi. DİYARBEKİRSPOR 9 KİŞİ KALDI  Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında Diyarbekirspor’dan Abdurrahman Alagöz, çift sarı karttan takımını 10 kişi bıraktı. Dakikalar 61’i gösterdiğinde konuk ekipte bu kez Eşref Korkmazoğlu, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. FARKA KOŞTUK İki kişi fazla oynamanın avantajıyla oyunu istediği gibi yönlendiren sarı yeşilli temsilcimiz mücadelenin 70.dakikasında Aziz Kızılgün ile skoru 3-0’a getirdi. Maçın son bölümünde üst üste pozisyonlara giren Darıca Gençlerbirliği, mücadelenin 77.dakikasında kaptan Sinan Turan’ın penaltı golüyle farka koştu: 4-0

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 30.haftasında konuk ettiği Diyarbekirspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, hem ligin ilk yarısındaki 3-0’lık yenilgiyi telafi ederek rakibinin ikili avrajda önüne geçti, hem de olası Play-Off eşleşmesi öncesinde rakibine gözdağı verdi.

Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 1000 futbol sever takip etti. Mücadeleyi Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk ve Diyarbekirspor Başkanı Fevzi İlhanlı birlikte izlediler.

DEVREYE 2 FARKLI ÖNDE GİRDİK

Mücadeleye etkili başlayan taraf sarı yeşilli temsilcimiz oldu. Abuzer ile kaleyi iki kez yoklayan Darıca G.B, golü de yine aynı isimle buldu. Karşılaşmanın 33.dakikasında Sinan’ın ortasında topa diziyle dokunan Abuzer, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 44.dakika usta ayak Cafercan ile penaltıdan farkı 2’ye çıkaran sarı yeşilliler, devreye 2-0 önde girdi.

DİYARBEKİRSPOR 9 KİŞİ KALDI

 Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında Diyarbekirspor’dan Abdurrahman Alagöz, çift sarı karttan takımını 10 kişi bıraktı. Dakikalar 61’i gösterdiğinde konuk ekipte bu kez Eşref Korkmazoğlu, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı.

FARKA KOŞTUK

İki kişi fazla oynamanın avantajıyla oyunu istediği gibi yönlendiren sarı yeşilli temsilcimiz mücadelenin 70.dakikasında Aziz Kızılgün ile skoru 3-0’a getirdi. Maçın son bölümünde üst üste pozisyonlara giren Darıca Gençlerbirliği, mücadelenin 77.dakikasında kaptan Sinan Turan’ın penaltı golüyle farka koştu: 4-0

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.