DARICA ADSM'DE TIP BAYRAMI KUTLANDI

Darıca 15.03.2017 - 15:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA ADSM'DE TIP BAYRAMI KUTLANDI

         Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hastane Yöneticisi/ Başhekimi Musa YÖNEY; başta Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çalışanları olmak üzere hekimlerin ve tüm sağlık görevlilerinin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.       Vatandaşların daha kaliteli ve nitelikli hizmet alabilmeleri için en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında fedakârca hizmet veren başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan YÖNEY görevlerinin başında olan hastane personeline karanfil hediye etti ve lokum ikramında bulundu.

 

       Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hastane Yöneticisi/ Başhekimi Musa YÖNEY; başta Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çalışanları olmak üzere hekimlerin ve tüm sağlık görevlilerinin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

      Vatandaşların daha kaliteli ve nitelikli hizmet alabilmeleri için en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında fedakârca hizmet veren başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan YÖNEY görevlerinin başında olan hastane personeline karanfil hediye etti ve lokum ikramında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.