DARICA ADSM’ den AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI ETKİNLİĞİ

Darıca 20.11.2018 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA ADSM’ den AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI ETKİNLİĞİ

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sorumlu Hemşiresi Nurgül TAYDAŞ ÖNER tarafından Gebze Şükran Kayabay Anaokulu öğrencilerine; ağız hijyeni ve diş fırçalama teknikleri ile ilgili eğitim verildi.  Hazırlanan slayt gösterisi ve diş fırçalama teknikleri konulu video miniklerin beğenisini topladı. Diş maketi üzerinde uygulamalı olarak doğru diş fırçalama teknikleri gösterildi. Ziyaretin sonunda meraklı miniklere Ağız ve Diş Sağlığı seti, bilgilendirme broşürleri ve yaka kokartları hediye edildi. Eğitim Gebze Şükran Kayabay Anaokulu öğretmenlerinin memnuniyetleri ve öğrencilerimizin gülen yüzleri ile sona erdi. Miniklerimize öğrenim hayatları boyunca başarılar ve sağlıklı gülüşler dileriz.    

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sorumlu Hemşiresi Nurgül TAYDAŞ ÖNER tarafından Gebze Şükran Kayabay Anaokulu öğrencilerine; ağız hijyeni ve diş fırçalama teknikleri ile ilgili eğitim verildi.  Hazırlanan slayt gösterisi ve diş fırçalama teknikleri konulu video miniklerin beğenisini topladı. Diş maketi üzerinde uygulamalı olarak doğru diş fırçalama teknikleri gösterildi. Ziyaretin sonunda meraklı miniklere Ağız ve Diş Sağlığı seti, bilgilendirme broşürleri ve yaka kokartları hediye edildi.

Eğitim Gebze Şükran Kayabay Anaokulu öğretmenlerinin memnuniyetleri ve öğrencilerimizin gülen yüzleri ile sona erdi. Miniklerimize öğrenim hayatları boyunca başarılar ve sağlıklı gülüşler dileriz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.