19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA ADSM’DEN EVDE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ!

Darıca 01.02.2017 - 13:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA ADSM’DEN EVDE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ!

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Darıca başta olmak üzere Gebze, Dilovası, Çayırova’da yatağa bağımlı hastalar ve engelli olup rahatsızlığı olan hastalara evde ağız ve diş sağlığı hizmeti vermeye başladı.

    Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sağlıkta dönüşüm programı kapsamında Evde sağlık hizmeti sunumuna ihtiyacı olan bireylerin ağız ve diş sağlığı hizmetlerini evinde ve aile ortamında sunuyor. Evde Sağlık Hizmetleri çerçevesinde Darıca, Gebze, Dilovası, Çayırova’da yatağa bağımlı hastalar ve engelli olup rahatsızlığı olan hastalara evde ağız ve diş sağlığı hizmeti veriyor. Darıca ADSM Evde sağlık ekibi Sorumlu Diş Tabibi, Diş Protez Teknisyeni, Şoför’den oluşuyor. Bugüne kadar her şartta görevini özveriyle yerine getiren Darıca ADSM Evde sağlık ekibi birçok hastaya hizmet verdi. Bu hastaların mevcut, sistemik sağlık durumları uygun olduğu durumlarda; Genel Diş muayenesi, Ağız hijyen eğitimi, Diş çekimi, Parsiyel ve Total Protez, Protez Tamiri gibi hizmetler ev ortamında uygulanıyor. HASTALARA EVDE HİZMET Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bu çerçevede yatağa bağımlı hastaların ilk muayeneleri evlerinde gerçekleştirilerek bir değerlendirmeye tabi tutuluyor. Hastaya yapılacak işlem ev şartlarında yapılabilir ise gerekli malzemelerle bireyin evinde tedavi işlemi tamamlanırken, hastanın işlemi ev şartlarında yapılamaz ve hastanın fiziksel ya da zihinsel özrü nedeni ile tedavisinde ameliyathane şartları gerekiyorsa Genel anestezi altında diş tedavileri ücretsiz yapılacak. HER ŞARTTA HİZMET VERİYOR Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yaptığı açıklama da, “yatağa bağımlı hastalar için tek yapmanız gereken 444 38 33 nolu telefonu arayarak bilgilerinizi bırakmak. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak her şartta tüm hastalarımıza kaliteli ve nitelikli hizmet vermek için çalışmaktayız. Sağlıklı günler dileriz.” Dedi.    
Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Darıca başta olmak üzere Gebze, Dilovası, Çayırova’da yatağa bağımlı hastalar ve engelli olup rahatsızlığı olan hastalara evde ağız ve diş sağlığı hizmeti vermeye başladı.

 

 

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sağlıkta dönüşüm programı kapsamında Evde sağlık hizmeti sunumuna ihtiyacı olan bireylerin ağız ve diş sağlığı hizmetlerini evinde ve aile ortamında sunuyor.

Evde Sağlık Hizmetleri çerçevesinde Darıca, Gebze, Dilovası, Çayırova’da yatağa bağımlı hastalar ve engelli olup rahatsızlığı olan hastalara evde ağız ve diş sağlığı hizmeti veriyor. Darıca ADSM Evde sağlık ekibi Sorumlu Diş Tabibi, Diş Protez Teknisyeni, Şoför’den oluşuyor. Bugüne kadar her şartta görevini özveriyle yerine getiren Darıca ADSM Evde sağlık ekibi birçok hastaya hizmet verdi. Bu hastaların mevcut, sistemik sağlık durumları uygun olduğu durumlarda; Genel Diş muayenesi, Ağız hijyen eğitimi, Diş çekimi, Parsiyel ve Total Protez, Protez Tamiri gibi hizmetler ev ortamında uygulanıyor.

HASTALARA EVDE HİZMET

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bu çerçevede yatağa bağımlı hastaların ilk muayeneleri evlerinde gerçekleştirilerek bir değerlendirmeye tabi tutuluyor. Hastaya yapılacak işlem ev şartlarında yapılabilir ise gerekli malzemelerle bireyin evinde tedavi işlemi tamamlanırken, hastanın işlemi ev şartlarında yapılamaz ve hastanın fiziksel ya da zihinsel özrü nedeni ile tedavisinde ameliyathane şartları gerekiyorsa Genel anestezi altında diş tedavileri ücretsiz yapılacak.

HER ŞARTTA HİZMET VERİYOR

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yaptığı açıklama da, “yatağa bağımlı hastalar için tek yapmanız gereken 444 38 33 nolu telefonu arayarak bilgilerinizi bırakmak. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak her şartta tüm hastalarımıza kaliteli ve nitelikli hizmet vermek için çalışmaktayız. Sağlıklı günler dileriz.” Dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.