19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA ADSM'DEN O PROJE TAM DESTEK

Darıca 16.06.2017 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA ADSM'DEN O PROJE TAM DESTEK

Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Enfeksiyon Birim Sorumlusu Ayşe ALMALI koordinatörlüğünde çevre ve atık yönetimi konusundaki katkıları hız kesmeden devam ediyor. Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Enfeksiyon Birim Sorumlusu Ayşe Almalı koordinatörlüğünde çevre ve atık yönetimi konusundaki katkıları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Darıca halkını daha iyi bilinçlendirmek ve temiz bir çevrede yaşamak için atıkları doğru ayrıştırmanın faydaları ile ilgili broşür dağıtıldı. Darıca ADSM'ye gelen hastalara ve personele dağıtıldı. Koordinatör Almalı yaptığı açıklama da, "Atık bitkisel yağlar çalışan personel ve hastaların katkısıyla merkezimizin belirli noktalarındaki bitkisel atık yağ bidonlarına yerleştirildi. Ayrıca atık piller, kırılan ve bozulan el aletlerini steril ederek metal atık,elektrik ve elektronik eşyaları geri dönüşüm olarak teslim edilmektedir. Tehlikeli atık olarak bertaraf edilmesi gereken floresan lamba ve amalgam atıkları yetkili firmalara teslim edilmektedir. Atıklar doğru atık kutusuna atıldığında temiz çevre, temiz su, verimli toprak ve yeşil bir dünya bırakmış oluyoruz." dedi.  

Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Enfeksiyon Birim Sorumlusu Ayşe ALMALI koordinatörlüğünde çevre ve atık yönetimi konusundaki katkıları hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Enfeksiyon Birim Sorumlusu Ayşe Almalı koordinatörlüğünde çevre ve atık yönetimi konusundaki katkıları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Darıca halkını daha iyi bilinçlendirmek ve temiz bir çevrede yaşamak için atıkları doğru ayrıştırmanın faydaları ile ilgili broşür dağıtıldı. Darıca ADSM'ye gelen hastalara ve personele dağıtıldı.

Koordinatör Almalı yaptığı açıklama da, "Atık bitkisel yağlar çalışan personel ve hastaların katkısıyla merkezimizin belirli noktalarındaki bitkisel atık yağ bidonlarına yerleştirildi. Ayrıca atık piller, kırılan ve bozulan el aletlerini steril ederek metal atık,elektrik ve elektronik eşyaları geri dönüşüm olarak teslim edilmektedir. Tehlikeli atık olarak bertaraf edilmesi gereken floresan lamba ve amalgam atıkları yetkili firmalara teslim edilmektedir. Atıklar doğru atık kutusuna atıldığında temiz çevre, temiz su, verimli toprak ve yeşil bir dünya bırakmış oluyoruz." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.