DARICA BELEDİYESİ DOLANDIRICILARA KARŞI UYARDI

Darıca 23.03.2018 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA BELEDİYESİ DOLANDIRICILARA KARŞI UYARDI

Darıca Belediye Başkanlığı, vatandaşlara ‘dolandırıcılık’ girişimlerine karşı uyarıda bulundu.

Darıca Belediye Başkanlığı, vatandaşlara ‘dolandırıcılık’ girişimlerine karşı uyarıda bulundu. Son zamanlarda Darıca Belediyesi’nin adı kullanılarak vatandaşların ve şirket tüzel kişilerinin telefonla arandığı, para ve yardım talep edildiği bilgisine ulaşan Darıca Belediyesi, bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşlara dikkatli olunması çağrısında bulundu. Dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkat çekilen açıklamada, “vatandaşlara hizmet etmekle yükümlü olan Darıca Belediyesi’nin başta belediye başkanı olmak üzere her hangi bir yetkilisinin adının kullanılarak para yardımı veyahut diğer yardımların toplanması mümkün değildir. Faaliyet gösteren şirketlerin tüzel kişileri, yönetici, idarecileri ile ilçe halkı bu tür ‘dolandırıcılık’ girişimlerine karşı dikkatli olmalı ve kendilerinden Darıca Belediyesi’nin adı kullanılarak para isteyen kişileri adli mercilere bildirmelidir.” denildi.
Darıca Belediye Başkanlığı, vatandaşlara ‘dolandırıcılık’ girişimlerine karşı uyarıda bulundu.

Darıca Belediye Başkanlığı, vatandaşlara ‘dolandırıcılık’ girişimlerine karşı uyarıda bulundu. Son zamanlarda Darıca Belediyesi’nin adı kullanılarak vatandaşların ve şirket tüzel kişilerinin telefonla arandığı, para ve yardım talep edildiği bilgisine ulaşan Darıca Belediyesi, bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşlara dikkatli olunması çağrısında bulundu.

Dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkat çekilen açıklamada, “vatandaşlara hizmet etmekle yükümlü olan Darıca Belediyesi’nin başta belediye başkanı olmak üzere her hangi bir yetkilisinin adının kullanılarak para yardımı veyahut diğer yardımların toplanması mümkün değildir. Faaliyet gösteren şirketlerin tüzel kişileri, yönetici, idarecileri ile ilçe halkı bu tür ‘dolandırıcılık’ girişimlerine karşı dikkatli olmalı ve kendilerinden Darıca Belediyesi’nin adı kullanılarak para isteyen kişileri adli mercilere bildirmelidir.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.