DARICA BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK

Spor 13.12.2016 - 15:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK

Darıca Belediyesi ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen yardım törenine Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri, Amatör kulüp takım başkanları ve sporcular katıldı. SPOR KÖYÜ’NDE KENDİ SPORCULARIMIZI YETİŞTİRECEĞİZ Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, törende yaptığı kısa selamlama konuşmasında amatör spora ve sporcuya her daim desteğini esirgemeyen Başkan Karabacak’a teşekkür ederek, amatör sporun gelişmesi adına son dönemde spora önemli yatırımlar yapıldığına dikkat çekti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise zor şartlar altında gençleri spora teşvik ederek, gelişimlerine katkı sunan bütün kulüp başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederken, “Yıllarca amatör sporun içinde bulunmuş çilesini çekmiş bir kardeşiniz olarak her yıl geleneksel yaptığımız malzeme dağıtım töreninde sizlerle birlikteyiz. Darıca’da futbolla birlikte yeni spor branşlarında da gençlerimize hizmet verme gayesi içindeyiz. Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nü açarak atletizm alanında önemli başarılar elde ettik.Bu kulübümüzde önümüzdeki günlerde farklı branşlarda da gençlerimize spor yapma imkanı sunacağız. Bizim sporculuk dönemimizde bu imkanlar yoktu. Çok sıkıntılar çektik. Şimdi sizin imkanlarınız var. Daha iyi şeylere layıksınız. Artık Darıca kendi sporcularını çıkarmalı. Bunun için bizde çeşitli çalışmalar yapıyoruz. İnşallah Darıca’ya bir spor Köyü kurarak geleceğin sporcularını yetiştireceğiz.” diyerek sportif anlamda devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. 12 KALEMDE 1750 ADET MALZEME DAĞITILDI Darıca Belediyesi tarafından her yıl yapılan malzeme dağıtım programında bu yıl 12 Kalemde toplam 1750 adet malzeme dağıtımı yapıldı. Bu çerçevede Darıca Gençlerbirliği Altyapısı, Darıca Türkelispor,  Darıcaspor,  Darıca Kale Bayramoğluspor,  Darıca Marmara Osmangazispor ve Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü malzeme yardımı alan takımlar oldu.

Darıca Belediyesi ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen yardım törenine Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri, Amatör kulüp takım başkanları ve sporcular katıldı.

SPOR KÖYÜ’NDE KENDİ SPORCULARIMIZI YETİŞTİRECEĞİZ

Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, törende yaptığı kısa selamlama konuşmasında amatör spora ve sporcuya her daim desteğini esirgemeyen Başkan Karabacak’a teşekkür ederek, amatör sporun gelişmesi adına son dönemde spora önemli yatırımlar yapıldığına dikkat çekti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise zor şartlar altında gençleri spora teşvik ederek, gelişimlerine katkı sunan bütün kulüp başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederken, “Yıllarca amatör sporun içinde bulunmuş çilesini çekmiş bir kardeşiniz olarak her yıl geleneksel yaptığımız malzeme dağıtım töreninde sizlerle birlikteyiz. Darıca’da futbolla birlikte yeni spor branşlarında da gençlerimize hizmet verme gayesi içindeyiz. Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nü açarak atletizm alanında önemli başarılar elde ettik.Bu kulübümüzde önümüzdeki günlerde farklı branşlarda da gençlerimize spor yapma imkanı sunacağız. Bizim sporculuk dönemimizde bu imkanlar yoktu. Çok sıkıntılar çektik. Şimdi sizin imkanlarınız var. Daha iyi şeylere layıksınız. Artık Darıca kendi sporcularını çıkarmalı. Bunun için bizde çeşitli çalışmalar yapıyoruz. İnşallah Darıca’ya bir spor Köyü kurarak geleceğin sporcularını yetiştireceğiz.” diyerek sportif anlamda devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

12 KALEMDE 1750 ADET MALZEME DAĞITILDI

Darıca Belediyesi tarafından her yıl yapılan malzeme dağıtım programında bu yıl 12 Kalemde toplam 1750 adet malzeme dağıtımı yapıldı. Bu çerçevede Darıca Gençlerbirliği Altyapısı, Darıca Türkelispor,  Darıcaspor,  Darıca Kale Bayramoğluspor,  Darıca Marmara Osmangazispor ve Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü malzeme yardımı alan takımlar oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.