DARICA BELEDİYESİ YAZ AYLARINA HAZIRLANIYOR

Darıca 02.03.2016 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA BELEDİYESİ YAZ AYLARINA HAZIRLANIYOR

Havaların ısınmaya başladığı bu günlerde Darıca Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünce ilçenin değişik noktalarında alt yapı ve üstyapı yenileme çalışmalarına hız verildi.

Darıca’da asfalt, yama ve parke yol yapım çalışmalarının yanı sıra ilçenin Eskihisar’a bağlandığı yol olan Eskihisar Caddesi’nde yol genişletme çalışmalarına başlandı. BAYRAMOĞLU SİL BAŞTAN YENİLENİYOR Bölgenin cazibe merkezi olan BayramoğLu Mahallesi’nde kış aylarında ara verilen parke taşı döşeme işi havaların ısınmasıyla birlikte tekrar başlarken, yetkililer adanın tamamının yaz aylarına girmeden bitirilmesi için çalışmaların ara vermeden devam edeceğini vurguladılar.Diğer yandan başta Emek Mahallesi, Bağlarbaşı Mahallesi ve Tuzla Caddesi olmak üzere şehrin bütün mahallelerinde öncelik sırasına göre asfalt yama işleri de devam ediyor. ESKİHİSAR CADDDESİ GENİŞLETİLİYOR Yapılan çalışmalar çerçevesinde şehrin önemli giriş çıkış noktalarından birisi olan Eskihisar Caddesi’nde de yol genişletme ve düzenleme çalışmaları başladı. Yetkililer özellikle Eskihisar’ı Darıca’ya bağlayan bu yolun yaz aylarındaki yoğunluğunu da göz önüne alarak,çalışmanın kısa sürede tamamlanacağını ifade ettiler.
Havaların ısınmaya başladığı bu günlerde Darıca Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünce ilçenin değişik noktalarında alt yapı ve üstyapı yenileme çalışmalarına hız verildi.

Darıca’da asfalt, yama ve parke yol yapım çalışmalarının yanı sıra ilçenin Eskihisar’a bağlandığı yol olan Eskihisar Caddesi’nde yol genişletme çalışmalarına başlandı.

BAYRAMOĞLU SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

Bölgenin cazibe merkezi olan BayramoğLu Mahallesi’nde kış aylarında ara verilen parke taşı döşeme işi havaların ısınmasıyla birlikte tekrar başlarken, yetkililer adanın tamamının yaz aylarına girmeden bitirilmesi için çalışmaların ara vermeden devam edeceğini vurguladılar.Diğer yandan başta Emek Mahallesi, Bağlarbaşı Mahallesi ve Tuzla Caddesi olmak üzere şehrin bütün mahallelerinde öncelik sırasına göre asfalt yama işleri de devam ediyor.

ESKİHİSAR CADDDESİ GENİŞLETİLİYOR

Yapılan çalışmalar çerçevesinde şehrin önemli giriş çıkış noktalarından birisi olan Eskihisar Caddesi’nde de yol genişletme ve düzenleme çalışmaları başladı. Yetkililer özellikle Eskihisar’ı Darıca’ya bağlayan bu yolun yaz aylarındaki yoğunluğunu da göz önüne alarak,çalışmanın kısa sürede tamamlanacağını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.