DARICA BEŞİKTAŞ MAÇINA HAZIR

Darıca 23.11.2016 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA BEŞİKTAŞ MAÇINA HAZIR

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 29 Kasım Salı günü ağırlayacakları Beşiktaş maçı öncesi bölge basınıyla bir araya gelerek, tüm Kocaeli halkını İzmit İsmetpaşa Stadında oynayacakları maça davet etti.

Bölge basınının yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca’nın atletizmden sonra futbolda da önemli başarılar elde ettiğine dikkat çekerken, “Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübümüz üç yıldır Avrupa Gençler Şampiyonu olarak hepimize milli gurur yaşatıyor.Bu yıl da Türkiye Şampiyonası nda finaller öncesi ilk iki kademeyi güçlü rakibi Fenerbahçe’nin önünde tamamlayarak finallere şampiyonluk hedefiyle gidiyor.Futbolda da şehrimizin takımı Darıca Gençlerbirliği, tarihinde ilk kez gruplara kalarak tarihi bir başarıya imza atmıştır. Bu gurur tablosunu bizlere yaşatan tüm sporcu ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Darıca sadece ilçemizi değil tüm bölgemizi temsil ediyor. Darıca tüm Kocaeli’nin takımı. Sadece Darıca değil, Gebze, İzmit, Gölcük ve tüm Kocaeli halkını bu maçta yanımızda görmek istiyoruz” diyerek tüm Kocaeli halkını 29 Kasım Salı günü ağırlayacakları Beşiktaş maçına davet etti. HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK  Darıca Gençler Birliği Başkanı Mustafa Öztürk de, “Hem ligde hem kupada başarılı olacağımıza inanıyoruz. Ligde şampiyonluk hedefimiz vardı, inşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız. Kupada da zor maçlar olacak ancak son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Başkan Öztürk, 14.600 seyirci kapasiteli İzmit İsmetpaşa Stadında Beşiktaşlı taraftarlara da 6 bin bilet ayırdıklarını belirterek, tüm Kocaeli halkını bu maça davet etti. Başkan Öztürk ayrıca desteklerinden ötürü Başkan Karabacak’a da teşekkür etti. BİLETLER SATIŞTA   Tarihinde ilk kez gruplara kalarak tarihi bir başarıya imza atan sarı-yeşilli ekibin 29 Kasım Salı günü saat 20:30’da İzmit İsmetpaşa Stadı’nda oynayacağı maçın biletleri Darıca, Gebze ve İzmit’te 10 ayrı noktada satışa çıkarken,bilet fiyatları 50 ve 100 lira olarak belirlendi.Ziraat Türkiye Kupası’nda Ankaragücü ve Balıkesir gibi güçlü rakiplerini eleyerek gruplara kalan Darıca Gençler Birliği’nde hedef, gruplara Beşiktaş galibiyetiyle başlayarak taraftarını mutlu etmek.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 29 Kasım Salı günü ağırlayacakları Beşiktaş maçı öncesi bölge basınıyla bir araya gelerek, tüm Kocaeli halkını İzmit İsmetpaşa Stadında oynayacakları maça davet etti.

Bölge basınının yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca’nın atletizmden sonra futbolda da önemli başarılar elde ettiğine dikkat çekerken, “Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübümüz üç yıldır Avrupa Gençler Şampiyonu olarak hepimize milli gurur yaşatıyor.Bu yıl da Türkiye Şampiyonası nda finaller öncesi ilk iki kademeyi güçlü rakibi Fenerbahçe’nin önünde tamamlayarak finallere şampiyonluk hedefiyle gidiyor.Futbolda da şehrimizin takımı Darıca Gençlerbirliği, tarihinde ilk kez gruplara kalarak tarihi bir başarıya imza atmıştır. Bu gurur tablosunu bizlere yaşatan tüm sporcu ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Darıca sadece ilçemizi değil tüm bölgemizi temsil ediyor. Darıca tüm Kocaeli’nin takımı. Sadece Darıca değil, Gebze, İzmit, Gölcük ve tüm Kocaeli halkını bu maçta yanımızda görmek istiyoruz” diyerek tüm Kocaeli halkını 29 Kasım Salı günü ağırlayacakları Beşiktaş maçına davet etti.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

 Darıca Gençler Birliği Başkanı Mustafa Öztürk de, “Hem ligde hem kupada başarılı olacağımıza inanıyoruz. Ligde şampiyonluk hedefimiz vardı, inşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız. Kupada da zor maçlar olacak ancak son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Başkan Öztürk, 14.600 seyirci kapasiteli İzmit İsmetpaşa Stadında Beşiktaşlı taraftarlara da 6 bin bilet ayırdıklarını belirterek, tüm Kocaeli halkını bu maça davet etti. Başkan Öztürk ayrıca desteklerinden ötürü Başkan Karabacak’a da teşekkür etti.

BİLETLER SATIŞTA

 

Tarihinde ilk kez gruplara kalarak tarihi bir başarıya imza atan sarı-yeşilli ekibin 29 Kasım Salı günü saat 20:30’da İzmit İsmetpaşa Stadı’nda oynayacağı maçın biletleri Darıca, Gebze ve İzmit’te 10 ayrı noktada satışa çıkarken,bilet fiyatları 50 ve 100 lira olarak belirlendi.Ziraat Türkiye Kupası’nda Ankaragücü ve Balıkesir gibi güçlü rakiplerini eleyerek gruplara kalan Darıca Gençler Birliği’nde hedef, gruplara Beşiktaş galibiyetiyle başlayarak taraftarını mutlu etmek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.