19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA BİLGİ EVLERİ ZORU BAŞARDI

Darıca 07.06.2017 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA BİLGİ EVLERİ ZORU BAŞARDI

Darıca Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Bilgi Evleri’nden beş öğrenci, TEOG sınavlarında, sorulan 120 sorunun tamamını doğru cevaplandırarak önemli bir başarıya imza attılar. Osmangazi Bilgi Evi öğrencisi Mustafa Öztürk, Mehmet Akif Bilgi Evi öğrencisi Şehriban Yükseldi, Nenehatun Bilgi Evi öğrencileri Kadir Çelik ve İrem Çiğinitaş ile Sıra söğütler Bilgi Evi öğrencisi Şeyda Çömlekçioğlu TEOG sınavlarında sorulan 120 sorunun tamamını bilerek Teog sınavlarında Türkiye’de dereceye girdiler. KARABACAK ÖDÜLLENDİRDİ Türkiye Geneli TEOG sınavında derece yapan öğrencileri makamında kabul ederek bisikletle ödüllendiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, öğrencileri tebrik etti. Darıca  Belediyesi bünyesinde dokuz ayrı mahallede yaklaşık 15.000 öğrenciye ücretsiz olarak hizmet veren Bilgi Evlerinin hem aileleri önemli bir maddi yükten kurtardığını hem de çocukların gelişimine büyük katkı sunduğunu ifade eden Başkan Karabacak,  “açıldığı günden itibaren her geçen gün artan öğrenci sayısı ile bilgi evlerimiz adeta eğitim üssü haline geldi. Dersanelerin kapatılmasının ardından oluşan boşluğu doldurma ve aileleri önemli bir yükten kurtarma adına güzel işlere imza attık. Eğitimin yanı sıra bilgi evlerimizde yapılan sosyal ve kültürel etkinliklerle gençlerimizin kişisel gelişimlerine de destek oluyoruz. TEOG sınavlarında önemli bir başarı elde eden siz değerli öğrencilerimizi, öğretmenlerinizi ve ailelerinizi kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Her daim yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.” diyerek sözlerini tamamladı.

Darıca Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Bilgi Evleri’nden beş öğrenci, TEOG sınavlarında, sorulan 120 sorunun tamamını doğru cevaplandırarak önemli bir başarıya imza attılar.

Osmangazi Bilgi Evi öğrencisi Mustafa Öztürk, Mehmet Akif Bilgi Evi öğrencisi Şehriban Yükseldi, Nenehatun Bilgi Evi öğrencileri Kadir Çelik ve İrem Çiğinitaş ile Sıra söğütler Bilgi Evi öğrencisi Şeyda Çömlekçioğlu TEOG sınavlarında sorulan 120 sorunun tamamını bilerek Teog sınavlarında Türkiye’de dereceye girdiler.

KARABACAK ÖDÜLLENDİRDİ

Türkiye Geneli TEOG sınavında derece yapan öğrencileri makamında kabul ederek bisikletle ödüllendiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, öğrencileri tebrik etti.

Darıca  Belediyesi bünyesinde dokuz ayrı mahallede yaklaşık 15.000 öğrenciye ücretsiz olarak hizmet veren Bilgi Evlerinin hem aileleri önemli bir maddi yükten kurtardığını hem de çocukların gelişimine büyük katkı sunduğunu ifade eden Başkan Karabacak,  “açıldığı günden itibaren her geçen gün artan öğrenci sayısı ile bilgi evlerimiz adeta eğitim üssü haline geldi. Dersanelerin kapatılmasının ardından oluşan boşluğu doldurma ve aileleri önemli bir yükten kurtarma adına güzel işlere imza attık. Eğitimin yanı sıra bilgi evlerimizde yapılan sosyal ve kültürel etkinliklerle gençlerimizin kişisel gelişimlerine de destek oluyoruz. TEOG sınavlarında önemli bir başarı elde eden siz değerli öğrencilerimizi, öğretmenlerinizi ve ailelerinizi kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Her daim yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.